❤ Apa Jadi Bila Hidayu Ayumie Jumpa Instagram Lya ..❤

November 10, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Malam Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Inilah jadinya bila HIDAYU AYUMIE jumpa instagram Lya..Ambik kau BOM LIKE terus dia bagi..Bukan satu dua tiga LIKE..Tapi 109 LIKE Ayue bagi,hahahahaha...Kiranya Ayue adalah pengeLIKE terbanyak setakat ni kat instagram Lya..

Bukak jer ig semalam terkejuzz kejap tgk banyaknya LIKE ..Rupa2nya Ayue baru jumpa instagram Lya.Apalagi LIKE LIKE LIKE LIKE la kerja dia...Ayue,Ayue..Adik yang sorang ni memang rajin bebenor lerr..


Biasanya adik BERTUAH ni dia BOM KOMEN kat blog jer ..Tapi kali ni ni dia mengeBOM kat instagram la pulak...Katanya ''skli  jumpa instagram akk kita bom trs la...hehehehe sori kak lya ''Heheheehe terkejuzz kejap tapi kita tak marah la,Kak Lya ok jer Ayue ..Tak sangka rajin betul mak buyung nan sorang ni LIKE gambar2 kat ig kita ..Thanks Ayue..


Cer tengok cer tengok ..ni separuh yang Lya printscreen ..Nak PS semua banyak no laaa hehehe ..Akhir sekali terima kasih Ayue sudi LIKE LIKE LIKE kita punya gambar yang tak seberapa tu ..Nanti buat la lagi hehehehehe .......  

Artikel Menarik yang Lain

20 Sahabat Setia

  1. phewww... mak aiii... betul2 bom ni Lya..
    Mama Niza

    ReplyDelete
  2. hahahhaa penuh betul.... gigih...

    ReplyDelete
  3. rajin nya..heheh...klau saya nak buka ig pun jenuh ssorok.2.ekeke..memang "love2" mana yang sempat je..

    ReplyDelete
  4. Asalam..wah ramainya yang di like..ok tak apa ada juga bagusnya tu Lya, agak ketinggalan ni x ada istrgram..

    ReplyDelete
  5. Fuhh... betul2 kena bom tu.. :D :D

    ReplyDelete
  6. Terbaik ah kak ayu. Abis dia bom insta kak Lya. Ekekekeke. ^_^

    ReplyDelete
  7. wahh terbaik la kak ayu..hihi... bile nak bom anis..ahhaha

    ReplyDelete
  8. Hehe rajinnye Ayu tu... zumal tak dapat terjah sebab phone demam :))

    ReplyDelete
  9. Rajin betul si Ayu.
    Ni mesti tengah ulit baby.

    ReplyDelete
  10. Rajin ni Ayu bom sana sini...memang terbaik...sekarang dah tak mak buyong sebb Ayu dah selamat melahirkan pada 11hb ini....Alhamdulillah dan tahniah kepada Ayu,,,

    ReplyDelete
  11. Hahahah alamak kak lya...
    ade entry tok kite plak nie...
    alaa nk like bkn ssh pon..
    mmg like sokmo laa...
    kira setel hutang sbb lmbt follow ig kak lya laa... ni baru nk terjah blog kak lya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.