❤ Wordless Wednesday - Langsir Simple ❤

October 29, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Patang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...






Artikel Menarik yang Lain

12 sang pencerita

  1. Mcm2 design.. Cntik juga wrna hijau tu..

    ReplyDelete
  2. Semua cantik2. Ana leh rambang mata cenni kak Lya oi. Hehe

    ReplyDelete
  3. kalau langsir plak akak suka yang no 3

    ReplyDelete
  4. Langsir ni klu kreatif & pandai buat, tak perlu kos mahal pun boleh nampak mahal.. menarik.. :)

    ReplyDelete
  5. Suke langsir simple2 cmni...
    Xserabut mate...

    ReplyDelete
  6. Yg simple tu yg cntik hhee x serabut bagai

    ReplyDelete
  7. Cantiknya. Skang tempah langsir pon mahal.

    ReplyDelete
  8. CT suka yang last skali sebab kalerful hihi.. warna warna pastel.. eee bila nak ada rumah sendiri ni nak hias cecantik..

    ReplyDelete
  9. dekat ikea skang ada satu langsir nih..simple sangat dan cantik

    ReplyDelete
  10. alangkah bagusnya kalau boleh menjahit...mesti macam2 idea boleh direalitikan..alahai..yang second last tu cantiknyeeee

    ReplyDelete
  11. Suka yang last.
    Nak jahit lgsir baru kat rumah tapi belum beli2 lagi kainnya.

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..