❤ T- Shirt Kelab Blogger Ben Ashaari ❤

October 21, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Malam Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Ni entri pendek jer sebab Lya banyak kerja sangat nak buat ni ..Tak sempat nak taip panjang2 dah..Ok Lya ada order t-Shirt Kelab Blogger Ben Ashaari baru2 ni.Petang tadi dah selamat sampai kat rumah.Lya order warna hitam sebab warna hitam nampak menyerlah jer logo KBBA tuu.Nampak lagi GAH.!!! bila berpadu ngan warna hitam ...



Macam biasa la kalau benda baru PERASMIAN nya akan dilakukan oleh YB kecik kat rumah ni.Inilah dia T-Shirt tu.Sambil lambai2 tangan ala2 Kate Middleton .Hahahaha.Budak ni memang lawak betul la.Ok tak ok tak.Hokeyy la sangat.Puas ati..Cantik,kemas dan selesa.Ok Lya beli yang lengan pendek sebab senang nak sesuaikan ngan lengan baju yang ada.Boleh pakai putih boleh pakai hitam dan warna lain jugak..


Ok ni pandangan hadapan baju..Taraa..tangan mengepak ke sana ke mari tak duduk diam..Agak2 la kan kalau Akif ni jadi model banyak kena marah rasanya.Sebab tak reti nak duduk diam tangan dia tu.Ada jer gaya dia nak buat.Selagi Umi tak marah2 manja dia buat macam2 ngan baju tu.Alahai anak Umi ..


Hikhikhik cer tengok dia punya peel Umi pon rasa cam nak gelak sakan .
Ok ni pandangan belakang baju Ada link blog Lya kat atas..Ok la tu saja pasal ni yang sempat Lya tulis..Nak kena sambung kerja tertunda siang tadi..Nanti Lya cerita lagi hokeyyyy ..Budak tecik ni pon dah tdoooo dahhh ngan kakak dan abang dia..Selamat malam semua ..

Artikel Menarik yang Lain

14 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..