❤ Style Diaorang Bila Bergambar ❤

October 02, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Anak2 Lya kalau bab2 bergambar memang ada style masing2 ... Ada camtu ada camni ..Macam2 la yang diaorang suka buat bila kita nak snap gambar..Tapi dalam banyak2 style tu kan ada la style yang paling diaorang suka sekali kalau bergambar ..


Haa ..Insyirah punya style memang tak dapat lari dari tangan dia tu duk PEACE sana PEACE sini ..Memang trademark dia dah tu.Bila nak bergambar jer tangan dia tu laju jer PEACE !! Kadang2 Umi selalu cakap udah2 lerr duk PEACE tuuu ..Tapi dia buat jugak buat jugak sebab dah sinonim.. Sampaikan Lya ngan En Hubby selalu kongsikan gambar PEACE dia tu kat WhatsApp.. Selalu main2 duk kata kata kat dia PEACE sekali PEACE sekali hahahaha !!!! Memang kaki PEACE sungguh la.Bila Umi cakapdah la tu dia buat lagi gaya PEACE dia tuu... 


Iman pulak dia punya style ala2 patung gituuu ..Kalau mintak suruh bergambar lagi la dia buat cam patung ..Kalau dia sendiri yang nak bergambar Ok la lagi ada jugak gaya kat situ ..Tapi bila kita suruh jer dia bergambar alamak keras lerr jawapnyerr ..Kita pulak yang kena arah buat camni buat camtu hahahaha ..Kita dah macam jurufoto profesional dah duk mengarah itu ini kat dia ..Kadang2 dia selamba rock jer duk tercegat..Sengeh tak senyum pon tak ..Dia buat selamba dia jer la ..Memang peel dia camtuu .


Ni budak kecik ni punya style ..Kalau dia tengah makan jangan mintak la dia buat macam2 gaya terutama masa dia tengah khusyuk layan makanan ..Dia takkan layan kita punyer ..Panggil la berapa kali untuk ambik gambar dia takkan layan ..Sebab dia dah masuk alam makanan dah masa tu ..Alam bergambor2 ni dia dah tolak tepi dah ..Tak caya cer tengok tuu..Jenuh la kita ni nak snap pic mintak dia tengok kamera ..Huisss memang tak laaa ... Baik lagi dia makan dari bergambar ..


Tapi kalau dah dia yang mintak nak bergambar ..Kita tak perlu susah2 nak atur suh buat tu buat ni ..Kita cuma petik butang kamera jer tekan butang hp jer ..Maka siap laa beberapa keping gambar ..memang senang betul la kalau nak bekerjasama ngan budak kecik ni bab2 bergambar ..Sekejap senyum sekejap sengeh gitulaaa cara dia ..Style Akif yang paling sinonim bila bergambar kaki kangkang camtu..Suka sangat buat camtu..Tapi sesekali kalau dia dah buat tegak cam tiang bendera Umi ngan abah pon takleh nak buat apa dah..Tegak setegak tegaknyerr la jawap dia ..Huhuhuhuhu ..


Artikel Menarik yang Lain

17 sang pencerita

  1. Pandai mereka bergaya depan lensa... Akif macam model dah tu ^_^

    ReplyDelete
  2. lesung pipit tetap mahal... hihihi

    ReplyDelete
  3. Alaaa...comey..

    Senyum meleret..

    ReplyDelete
  4. dah lapar , makan dulu lah mama . pastu baru gambar ... heheheee

    ReplyDelete
  5. semua posing comel je senyum..same je rupe :)

    ReplyDelete
  6. Senyuman Iman dengan Akif sama....hehe

    ReplyDelete
  7. pandai anak² sekarang dok posing kan sis? boleh jadi model dah..

    ReplyDelete
  8. kita yang dah dewasa pun kekadang buat peace juga..hehehe..salam perkenalan..

    ReplyDelete
  9. tersengih bace entry kak lya tauu
    pandai btll
    suke bile da dpt makan pon tak cara ke bnd laen..
    khusuk ng makan pulak tu...
    alahaiiii

    ReplyDelete
  10. sedapnyaaaaaa..comelnya bila anak kecil berposing

    ReplyDelete
  11. Amboi syomel2 semuanya.
    Insyirah pakai baju colour block gituuu:)

    ReplyDelete
  12. Semua pun comel2 dan mempunyai style yang tersendiri...pandai dorang kan..

    ReplyDelete
  13. Wahh.. seronok & menyelerakan.. :)

    ReplyDelete
  14. Suka bergambar kan Akif nih. Hoho.

    ReplyDelete
  15. amboi masing-masing senyummmmm....sampai telinga! ^_^

    ReplyDelete
  16. Mcm2 style ank2 akak brposing kan hhee

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..