❤ Search Keywords Blog Akif Imtiyaz3 15 Oktober 2014 ❤

October 16, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Ok ni semalam punya citer ..Sibuk sangat sampaikan tak sempat nak UP entri ni.. Hari ni baru berkesempatan untuk Up entri ..

Search Keywords Blog Akif Imtiyaz3 15 Oktober 2014 

- Salam petang buat sahabat
- Selamat petang
- Akadku yang terakhir novel acik lana
- Assalamualaikum dan selamat pa...
- Assalamualaikum dan selamat pagi sah..
- Ayat tersenyum
- Dai pendakwah
- Optiberry harga 
- Pesona kata kata hakikat 



Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. Ni kes nak main copy paste kat group la ni. Haha..tau dah. Sebab ana selalu buat. Hahahaha.

    ReplyDelete
  2. Selamat petang pon ada org search ek..haaha..

    ReplyDelete
  3. mcm2 keyword masuk
    kengkadang blh tergelak bila baca keyword yg org cari

    ReplyDelete
  4. Amboi selamat pagi...dgn selamat petang pun dicari ni..hehe

    ReplyDelete
  5. Perkataan Pesona tu..Etuza sangat tertarik nak baca...Pesona Kata - Kata Hakikat memang kena search ..best kan perkataan Pesona..dan Blog Lya ni sebenarnya atara yang ada Pesona tau..tau tak pa..hehehe

    ReplyDelete
  6. SA ingat nak up status citer pasal keywords ni...tp kan...x best bila ramai yang mencari citer lucah kat carian blog SA...huhu

    ReplyDelete
  7. Ini maknanya blog Lya menjadi sumber maklumat untuk mereka...

    ReplyDelete
  8. Ayat tersenyum tu utk org yg dengar ayat power hari tu tu huhu.. :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..