❤ Search Keywords Blog Akif Imtiyaz3 14 Oktober 2014 ❤

October 15, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Search Keywords Blog Akif Imtiyaz3 14 Oktober 2014

- Ayat power
- www.akifimtiyaz3
- Assalamualaikum dan selamat pagi
- Dai Elyas
- Jangan Memfitnah Orang
- Selamat Pagi sahabat
- Tempat unruk meletak lencana krs


Keywords ''tempat unruk meletak lencana krs'' menjadi tumpuan Lya malam ini ..Mungkin ianya datang daripada entri Lya mengenai  Jahit Logo Kadet Remaja Sekolah ''KRS''  ..

Lya dulu pon tak tak tahu cara nak menjahit logo tu..(bukan cara menjahit ..cara menjahit tahu..)...Tapi cara nak letak letak logo tu yang Lya tak tahu..Nak letak belah mana ..Kanan ke kiri ..Silap letak kan nanya ..Lya pon cuba cari kat MR GOOGLE baru jumpa cara nak letak tu camner ..Bila dah tahu mana nak letak senang sikit kita jahit..Pada si pencari boleh KLIK link kat atas ya untuk carian ''tempat unruk meletak lencana krs'' ..Unruk tu Lya rasa untuk sebenarnya ...Hehehehe !!! Ok sampai sini jer ..Jumpa lagi ..

NOTA : Arini Lya sibuk sikit.Tak sempat nak ber BW kat blog sahabat .Nanti ada masa Lya terjah ya ..Arini pon entri tak banyak yang Lya tulis,sebab banyak sangat kerja ..Sorry ya sahabat ..

Artikel Menarik yang Lain

7 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..