❤ Pernah Rasa Tak ??? ❤

October 19, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Pernah rasa tak ???



Artikel Menarik yang Lain

29 Sahabat Setia

  1. Zumal memang pernah rasa tapi makin kembali terubat. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. Rasanya x prnh lgi lya alami sbb lya x ramai kwn..da pun kwn biasa2 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok la tu Lya ..Tak pernah rasa Ok la kan ..

      Delete
  3. ada kak. bila kita keseorangan. mesti ada feel mcm tu.
    Jemput join kak, segmen mudah ni: KLIK: 4 POWER BANK UTK DI MENANGI!
    Menyediakan hadiah: 4 unit Power Bank 10,000mAh
    Jemput join kalau free :)

    ReplyDelete
  4. Pernah . Bila kawan kawan takde :(

    ReplyDelete
  5. ohh mmg sedih...
    nak2 hilang tanpa pesannn
    huwarghhh

    ReplyDelete
  6. dah biasa kesunyian ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  7. Memang rasa sunyi nak pulak bila teringat kat tempat2 yang pernah berkunjung time2 happy dulu. Nak sedih pun tak boleh gak tp gembira bila dah dtg jodoh dia dgn orang lain.

    ReplyDelete
  8. woaaaa... nak nangis baca... pernah sangat2 !! sampai sekarang terasa.... Allah je yang tahu sedih ni camne...

    ReplyDelete
  9. Ada setengah org bila seseorang tu ada menyampah.. tp bila tak ada rindu.. :D :D

    ReplyDelete
  10. a'ah betul betul sunyi kalau camtu terjadi

    ReplyDelete
  11. Yela sgt.. Ummm.. :( sunyi sgt. Pastu mlm2 mesti nangis, sebab rindu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.