❤ Ole Ole Dari Jepun ❤

October 13, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...


Ok tak nak citer panjang2 ya sebab banyak no citer dari JEPUN kat blog sehari ni hehehe..Ok tengok gambor kat atas dah tahu kan kan kan ..Tu dia ole2 dari Jepun ingatan ikhlas daripada kakak ipar Lya aka kakak Encik Hubby..Terima kasih daun keladi nanti boleh la bagi lagi hahahaha...


Ni orang lain yang pergi ..Agak2 kalau kita yang pergi banyak mana la kita beli yer ?? Kalau Lya la yang pergi sana tak tau la ..Rambang mata jugak dibuatnya..Apa2pon yang paling Lya suka semestinya FM kimono tuu..Yang ni dari Korea..Sebelum ke Jepun singgah Korea dulu..Jadi my kakak ipar belikan satu FM untuk kita..Ingat jugak yang kita ni suka FM..Tq tq tq.Suka sangatttt titer dapat FM tuu..Comel.


En Hubby cam biasa la T-Shirt jer la yang dia suka...Dua helai T-Shirt untuk En Hubby..Paling disukai T-Shirt Hard Rock Cafe Tokyo limited edition tu ..Yang ni satu2nya T-Shirt Hard Rock Cafe En Hubby yang warnanya kelabu..Biasa beli warna hitam dan putih jer.Kali ni kelabu maliiii maaaaa...


Ok tak nak citer dah nak tutup citer nanti ada pulak yang nak muntah sebab baca citer kita ni huhuhuhuhu...Tapi takpe la ni blog kita tau,suka suka kita la nak tulis citer apapon kan kan kan ?..Blog kita tulisan kita ..Kalau yang rasa tak nak baca ke meluat ke g main jauh2 ..Kita tak kisah pon...Ok untuk semua sahabat Lya yang selalu singgah dan selalu komen tq so much..Nanti ada masa meh la singgah lagi ya .......


Hikhikhik tak abissss lagi ..Cer tengok cer tengok saper yang rasmikan baju ...Mesti dia la dulu yang tukang rasmikan ..Maklumla dia  ni YB kat umah ni hahahahaha ...Akif oh Akif !!!!

Artikel Menarik yang Lain

31 sang pencerita

  1. wahh seronoknya dapat banyak ole²..tuan besar rasmikan dulu ye..hihi

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum lya...bestnya dpt ole-ole dr Korea...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam mana .yupp fm tu dari korea

      Delete
  3. assalamualaikum lya...silap pulak tulis tadi ...ole2 dr Jepun la...hehehee...

    ReplyDelete
  4. hehehe perasmi lah anak akk ni ye...
    pepe akif lah kene try dulu

    ReplyDelete
  5. asalam petang hari ini..wah teringat terus Etuza pergi sana hari tu memang jepun tu negara maju tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam..nnt nk pegi jgak laaa...

      Delete
  6. Tahniah sis....comelnya FM kimono tu...

    ReplyDelete
  7. banyaknya..comel Akif pakai baju tu..hehe

    ReplyDelete
  8. hehhe..YB ni takat merasmikan je tak pa la..ni kalau siap pakai sampai tidoq ,yb nak kena pecat nih..hahahha

    ReplyDelete
  9. Macam-macam yer ole-ole dari Jepun tu... Menarik sangat ^_^

    ReplyDelete
  10. Waa... bestnya...
    Taapi mearik laa FM tue...

    ReplyDelete
  11. Tuan besar tu pakai baju hard rock cafe jepun. Ahahaha. Seriously FM kimono cantik sangat. Nak jugak. Nak jugak. Hehe. Macam ala2 the moon embrassing the sun. :D

    ReplyDelete
  12. So cute fridge magnet kimono tu....suka suka suka...

    ReplyDelete
  13. Bestnya. Jauh datangnya tu ole².

    ReplyDelete
  14. Bilalsh saya nak sampai Japan or Korea ni?

    ReplyDelete
  15. Saya kalau nampak semua cantik2 pun rambang mata nak soping.

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..