❤ Mak Aii..Blog Hang Penuh Iklan !!!! ❤

October 25, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Mak aiii tensennn betul Lya kalau masuk blog yang banyak sangat IKLAN..Macam2 IKLAN yang ada IKLAN TIMBUL ADA,IKLAN TENGGELAM ADA, IKLAN KIRI ADA, IKLAN KANAN ADA, IKLAN ATAS ADA,IKLAN BAWAH ADA, IKLAN KAT TENGAH PON ADOOO.Ni blog iklan ke apa ni.PENUH pedan ngan iklan jer hinggakan dah tak nampak entri.I nak baca pon dah tak nampak entri  sebab yang I nampak iklan jer.U yang tuan punya blog tu nampak ke tak U punya entri huhuhuhuhu.Kalau dah penuh camtu sekali kot mana la I nak baca U punya entri.Aduhaiii I is pening sudahhh..

Haaa sahabat pernah kena tak.Bila ke Mr Google nak cari sesuatu dapat satu alamat web terus masuk web tersebut.Tapi yang mula2 kita nampak bukan entri .Tapi penuh ngan iklan jer.Tajuk entri pon tak nampak.Aduhai pelik pelik macam mana nak baca kalau sekeliling tertutup dengan macam2 jenis iklan.Tak kisah kalau sikit jer tak menutup entri ni tidak entri pon tertutup sekali.Sakit ati la weyy.

Kita jenuh2 masuk web nak cari maklumat tapi yang kita dapat banyak maklumat IKLAN.Aduh duh duh..Kot ya pon nak beriklan berpada2 la sikit.Ini tidak semua sudut ada iklan.Kita tahu la ada sesetengah Website yang menjana pendapatan melalui IKLAN tapi kalau dah PENUH SARAT camtu sekali nak masuk pon jenuh nak loading bukan dia dahhh tu.Tu bikin masalah la tu.Tu yang buat kita jadi ''FEDAPPP'' sangat tu.Kita pon rasa cam dah tak nak masuk dah blog tu..Berapa banyak TU dah..!!! 

Ok la ni entri bukan nak kutuk orang tapi sekadar nasihat.Nak dengar2 tak nak dengar sudah la.Kita tahu la kita pon ada jugak buat ruang untuk beriklan tapi setakat ni takde la TUTUP entri kita tu.Kadang2 bila orang dah tahu tentang blog kita yang penuh dengan iklan orang dah tak minat nak datang..Orang pulaukan ada laa.Tak ke RUGI namanya sebab pengikut dah lari..

Tepuk dada tanya selera...Aikksss silap TEPUK DADA TANYA IKLAN la senang..Perlu ke AKU LETAK IKLAN NI KAN SINI !! PERLU KE AKU LETAK IKLAN NI KAT SANA !!

Ok Bye Bye Bye..Jangan ada yang SENTAPPP hokeyy.Ni nasihat jer bukan nak umpat mengumpat kat orang..Sebab kita ni kan selalu berkunjung kat blog orang lain..Bila jadi camni kita rasa terpanggil jugak la nak UP entri ..Jangan marah2 tau nanti kena jual .Selamat Pagi ..

Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. memang kalau keluar blog mcam ni tak banyak cakap . tutup terus . huhuu

    ReplyDelete
  2. sesak mata dibuatnya kalu mcm tu kuar je jawapannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesak dan jugak senak mata la Sofu huhuhu..Keluar terusss lg baik kan kan kan !!!

      Delete
  3. Confirm tuan blog tu kayo makan duit iklan yer Lya ;)

    ReplyDelete
  4. Letak iklan pun biarlah tersusun kan

    ReplyDelete
  5. Angah pun tak suka kalau iklan banyak. :(

    ReplyDelete
  6. Hmm... Mmg terus pangkah aje...

    ReplyDelete
  7. Moga orang yg suka letak iklan bebanyak baca entry ni. Ada yg kita google cari maklumat, bila buka web tak sampai seminit dua terus direct ke page iklan. Terus takda mood nak baca. Beriklan tak salah tapi jangan terover iklan.

    ReplyDelete
  8. selalu klau cmnie.. terus tekan pangkah je.. xbyk cerita dh..hahha... sape sentap2 dye kena jual.. terbaik punye ayat..hahah

    ReplyDelete
  9. mmg rimas. tp gigih scroll jugak, klau dah fedap bru pangkah tanpa blas kasihan

    ReplyDelete
  10. betul2..tak mau pening2,terus tekan X..hehe

    ReplyDelete
  11. Ayu kalau masuk web cmni mmg pangkah la jwbnye....
    Heheheheh semak je nk tekan satu2
    Ade yg xleh pangkah lak tu...
    Ishhh

    ReplyDelete
  12. Paling menyirap kalau macam tu. Tengok byk je iklan terus pangkah.

    ReplyDelete
  13. Tu laa..kekadang bengang gak ana bila bukak blog someone tu penuh iklan. Wat sakit aty je.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.