❤ Jalan Jalan Pusing Pusing Kat Teluk Chempedak ❤

October 18, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Semalam keluar jalan2..Tak tahu nak pergi mana..Lepak kat Kuantan Parade sekejap pastu bawak anak2 ke Teluk Chempedak..Oleh kerana penat sangat berjalan ke sana ke mari Kakak & Abang Iman dah tak nak bergambar kat sini ..Penat sangat jalan2 Umi minta bergambar pon dah tak larat ..Jadi seperti biasa la hanya Si techik yang sorang ni jer masih ada mood nak bergambar..Sekejap jer mood datang pastu dah tak nak dah..Kat sini jer sempat layan bergambar ..Kat lain dia dah tak nak bergambar.

Gambar pulak kabur jer sebab suasana malam semalam kat Teluk Chempedak berkabus....
Layan jer laaaaa ...





 





Artikel Menarik yang Lain

19 Sahabat Setia

  1. lame tak gi tc . kalau pergi bwak gitar duk tepi pantai amek2 angin , tenangkan diri

    ReplyDelete
  2. terserlah kehensemannya disitu..hehe

    ReplyDelete
  3. lesung pipit tu.... eeeee gerammmm !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee Acik Sha ni selalu geram kat lesung pipit ..

      Delete
  4. setahun sekali pun lom tentu fiza jejak kat sini kak.best la kalau dekat² je ngan pantai kan..setiap hari boleh pergi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best ..lagi2 anak2 suka lagi la best bawak jalan2

      Delete
  5. Amboi akif..rehat atas batu.
    Tunggu sape tu?

    ReplyDelete
  6. lama nye x pegi... last pegi tahun 2008 kot.. masa tu ada monyet nk join kitorang makan.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang nipon ramai jugak monyet kat situuu Sue..

      Delete
  7. Bestnye jenjealan... Huhu. Akif2.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.