❤ Jalan Jalan Pergi Makan KFC ❤

October 19, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Cerita hari Jumaat yang tak habis2 lagi hehehe ..Ni last untuk cerita hari Jumaat...Ok lepas seharian berjalan makan perut pon lapar..Ingatkan Umi nak balik masak kat rumah jer..Tapi kalau nak balik rumah anak2 tak sempat la nak g jalan2 kat teluk Chempedak..Jadi Umi pilih makan kat luar jer la arini..Kita makan kat KFC Teluk Chempedak ...

Ok ..anak2 Lya kalau ke KFC biasa diaorang akan order ayam goreng kentang putar, roti dan jugak sayur campur tu ..Apa nama dia ..Haaa Coleslaw namanya ..Lain2 makanan kat sini diaorang tak berapa suka sangat sebab Umi pon boleh buat kat rumah hehehe ..Tu kata anak2 Lya la ...Bukan Lya yang cakap hahahahaha ... Pandai la diaorang ni kan ?? ..Tapi memang pon.Kalau anak2 nak makan burger Umi buatkan,nak makan kentang Umi jugak buatkan,nak makan apa lagi cakap jer Umi boleh jer buatkan untuk anak2 ..Tetiba pulak Umi angkat bakul sendiri hahahaaha ..







Ok Lya order tiga set Dinner Plate...Dua set Original dan satu set Spicy..Untuk 3 set ni dapat harga diskaun sebab masa Lya order tu belum masuk lagi jam 9 Malam..Kalau dah lebih jam 9 Malam harganya dah jadi harga biasa tau.Untung la jugak sebab masa pergi belum masuk pukul 9 Malam.Yehaaa dapat diskaun ... Krik krik krik .Makan KFC la kami malam semalam.Umi tumpang sekaki ngan abah jer.Tu pon tiga set tak habis makan siap tapau lagi tiga ketul ayam ..

Kenyang ..Alhamdulillah ...

Artikel Menarik yang Lain

19 sang pencerita

  1. sedappnyaaaa makan kfc tu . hehe

    ReplyDelete
  2. Lya slalu order yg 2 ketul je tu pun susah nak bgi hbs hhee

    ReplyDelete
  3. hari tu anis baru je makan kfc dengan family semua..hihi.. pun tak hbis jugak ayamnye.. tapau bawak balik..huhu

    ReplyDelete
  4. Wah, bestnya... Btw, I need your help... http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/10/mencuba-nasib.html

    ReplyDelete
  5. Sesekali memang best pekena kfc ni... dah sinonim sebagai makanan segera kegemaran ramai. Dulu2 masa kecik... pelik juga, makan ayam tanpa nasi...tapi bila dah pekena, tak cukup!

    ReplyDelete
  6. Asalam..aduhai rasa nak ikut pergi ke KFC..ala sher dengan kita lah di Sabah ni besar tak KFC sana..mana gambar KFC tu lya ..hehehe nak tengok..anak2 happy ya ..sunah nabi makan sepinggan tu. So Best to lya family..happy to all...

    ReplyDelete
  7. Wahhh..bestnye..mesti lepastu jalan2 kat pantai pulak..lapar pulak tengok anak kak lya makan kfc ni..hehehe

    ReplyDelete
  8. Bab bawak anak-anak pergi jalan dan makan-makan memang seronok..
    Seronok tengok diaorang happy :)

    ReplyDelete
  9. kfc ni kalau tak makan rase sedap jeee...
    bile dah beli tak abis plak

    ReplyDelete
  10. Bestnya... lama dah saya tak makan kfc... seronok.. :)

    ReplyDelete
  11. Tetiba rasa nak makan kfc jugak. Hehe

    ReplyDelete
  12. sedapnya ayam KFC..lama betul tak makan..berselera dorang makan ye.

    ReplyDelete
  13. Kami pun baru lepas makan kfc last week.
    Sambut birthday adik skali.

    ReplyDelete
  14. Amboii sedapnyeee. Teringin pulak nak melantak kepci.

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..