❤ Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih ❤

October 25, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada Malaysia akan menganjurkan 1 jualan besar-besaran selama 1 hari pada 11th November 2014 dengan potongan harga sehingga 94%. 



Terdapat Flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Harga rendah ditawarkan untuk semua kategori di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sale. 

Mark your calendar and Jom Gegarkan Jualan Hebat ini dengan klik link ni : Jualan Hebat 

Any update tentang jualan besar-besaran ini sila ke Lazada Malaysia !! 

Ini adalah Blogger Giveaway Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama Kisah Emas Putih. 11 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah berjumlah RM 700! Untuk sertai contest ini, sila ke blog Kisah Emas Putih dengan ke link ini : LINK CONTEST .


Artikel Menarik yang Lain

37 sang pencerita

  1. assalamualaikum lya...bestnya nak join juga la..:)

    ReplyDelete
  2. Mcm nak join jeee
    Gud luck kak lya

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya lya ... banyak tu RM nya ...

    ReplyDelete
  4. Asalam..wow!! memang berribu2 rakayat malaysia khasnya blogger klik laman Lazada ni..nak tengk mlah apa yang ada nanti..tapi malam ini Etuza nak BW dulu, so dont' bring me here hehehe...bak kata org putih..

    ReplyDelete
  5. Asalam..wow!! memang berribu2 rakayat malaysia khasnya blogger klik laman Lazada ni..nak tengk mlah apa yang ada nanti..tapi malam ini Etuza nak BW dulu, so dont' bring me here hehehe...bak kata org putih..

    ReplyDelete
  6. Etuza nak klik lagi manatau ada entry lya terlepas baca..give me chance ya..peluang nak klik entry lah..hehehe

    ReplyDelete
  7. Semoga bertuah & berjaya... all the best!!

    ReplyDelete
  8. all the best kak, moga murah rezeki

    ReplyDelete
  9. bestnya contest lazada ni. btw done follow here, follow mine too :) - Noob

    ReplyDelete
  10. wahhh hadiah dia terbaiklah... all the best..good luck

    ReplyDelete
  11. banyak benda mahu di borong ayuh jangan lepaskan pelung yang sedia ada ini

    ReplyDelete
  12. All the best!
    Singgah dari segmen yang sama..Jemput singgah ke blog:)

    http://www.azhafizah.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat-lazada-malaysia.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini http://mie-cyber.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Singgah dari GA yang sama. Gud luck =)

    http://izahafizah.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  15. good luck..nad datang dari segmen yang sama jemput singgah blog http://miszrockers.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  16. Assalam,
    Gud Luck
    Singgah BW
    Dari segmen GA yang sama
    Jemput balas singgahan : http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/10/giveaay-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  17. good luck..
    singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  18. Salam singgah dari segmen yang sama....semoga berjaya sis...

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  19. Perghh..pergh..terbaik ah. Goodluck kak lya.

    ReplyDelete
  20. singgah sini, balas kunjungan sis ke blog Murni
    Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  21. GOOD LUCK, SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA.. (",)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  22. goodluck...singgah dari segmen yang sama http://www.ciksiti.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  23. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
  24. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    Dari segmen yang sama.. Gudluck.. :-)

    ReplyDelete
  25. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  26. Assalam. All the best! ^_^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.