❤ Gaya Si Comel Berhari Raya 2014 ❤

October 19, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Jom join cotest Gaya Si Comel Berhari Raya 2014 anjuran BabyIbu 



Muhammad Akif Imtiyaz Suhaimi
5 Tahun

Cara Penyertaan

- Letak banner di sidebar blog dengan link ke entri ini
- Link BabyIbu dalam bloglist anda
- Membuat entri mengenai contest ini di blog anda
- Dalam entri itu,upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan di hari raya
- Jika anda mempunyai beberapa orang anak, satu entri untuk setiap anak.
- Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu
- Bila dah siap, tinggalkan link entri dan email anda di entri ini.

Syarat

- Pertandingan boleh disertai melalui Blog (http://babyibu.blogspot.com/) atau Facebook
- Tarikh tutup pertandingan 17 November 2014
- Pertandingan terhad kepada si kecil berumur 1 hari hingga tidak lebih 6 tahun pada tarikh akhir pertandingan.
- Pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik.
- Semua keputusan adalah muktamad.

Hadiah

1 x Coach Wristlet
2x Power Bank Xiomi
10 x Hadiah Saguhati


Artikel Menarik yang Lain

13 sang pencerita

  1. heeee hari raye??
    kene tguu raye tahun dpn lah kak lya

    ReplyDelete
  2. Wahh berapa ada duit dlm tu Akif ehehee.. :D

    ReplyDelete
  3. Menarik.
    Tapi, malas pulak nak join.
    Hehe..

    ReplyDelete
  4. Si comel korek wet raya. Haha

    ReplyDelete
  5. Bahagia bila tengok budak2 yg masih bersih ni tersenyum, kan? Salam.. saya bw dari contest yg sama. minta izin follow ya. sedang mengorek entri tuan tanah.. :) sejuk mata menatap blog

    http://hzinnirah.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..