❤ AZIRA FOOD ENTERPRISE - Pilihan Kerepek Terbaik ❤

October 28, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Malam Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


AZIRA FOOD ENTERPRISE adalah pembekal dan pemborong pelbagai jenis kerepek dan makanan ringan untuk tujuan pengedaran ke seluruh pelusuk tanahair.Kerepek dan makanan ringan dari AZIRA FOOD ENTERPRISE sangat enak dikunyah sedap dan lazat serta rangup tak terkira...Sesuai dijadikan kudapan pada waktu petang.Sekali anda makan pasti anda nak makan lagi lagi lagi dan lagi.Ini kerana AZIRA FOOD ENTERPRISE sangat menitik beratkan kualiti produk dan rasa pasti yang terbaik.

Antara produk yang mendapat sambutan tinggi adalah seperti disenaraikan dibawah :

KEREPEK UBI KARI

KEREPEK PISANG TANDUK

KEREPEK UBI MASIN KUNING

KEREPEK UBI BLACKPEPPER!

SENARAI HARGA PRODUK AZIRA FOOD ENTERPRISE 

PRODUK BERASASKAN UBI (1KG dan 500G)

1. Kerepek Ubi Masin Kuning - RM12.00 (sekilo), RM6.00 (500g)
2. Kerepek Ubi Masin Putih - RM12.00 (sekilo), RM6.00 (500g)
3. Kerepek Ubi Perisa Kari - RM14.00 (sekilo), RM7.00 (500g)
4. Kerepek Ubi Pedas Basah - RM14.00 (sekilo), RM7.00 (500g)
5. Kerepek Ubi Pedas Kering - RM13.00 (sekilo), RM6.50 (500g)
6. Kerepek Ubi Perisa Cheese - RM15.00 (sekilo), RM7.50 (500g)
7. Kerepek Ubi Perisa Blackpepper - RM14.00 (sekilo), RM7.00 (500g)
8. Kerepek Ubi Racik Masin - RM13.00 (sekilo), RM6.50 (500g)

PRODUK BERASASKAN UBI (5KG - BUNDLE)

1. Kerepek Ubi Masin Kuning - RM45 sahaja! (dinilai RM9 sekilo)
2. Kerepek Ubi Masin Putih - RM45 sahaja! (dinilai RM9 sekilo)
3. Kerepek Ubi Perisa Kari - RM55 sahaja! (dinilai RM11 sekilo)
4. Kerepek Ubi Pedas Basah - RM55 sahaja! (dinilai RM11 sekilo)
5. Kerepek Ubi Pedas Kering - RM55 sahaja! (dinilai RM11 sekilo)
6. Kerepek Ubi Perisa Cheese - RM57 sahaja! (dinilaI RM11.50 sekilo)
7. Kerepek Ubi Perisa Blackpepper - RM55 sahaja! (dinilai RM11 sekilo)
8. Kerepek Ubi Racik Masin - RM52 (dinilai RM10.50 sekilo) *ubi racik agak limited*

PRODUK BERASASKAN PISANG (1KG DAN 500G)

1. Kerepek Pisang Tanduk - RM26.00 (sekilo), RM13.00 (500g)
2. Kerepek Pisang Nipah Manis - RM22.00 (sekilo), RM11.00 (500g)
3. Kerepek Pisang Nipah Masin - RM23.00 (sekilo), RM11.50 (500g)
4. Kerepek Pisang Lilin Hijau - RM20.00 (sekilo), RM10.00 (500g)

PRODUK BERASASKAN PISANG (5KG-BUNDLE)

1. Kerepek Pisang Tanduk - RM110 (dinilai RM22.00 sekilo)
2. Kerepek Pisang Lilin Hijau - RM80 (dinilai RM16.00 sekilo)

Jika anda inginkan lebih banyak penjimatan..Beli dalam kuantiti yang banyak dan harga yang ditawarkan boleh dirundingkan lagi...InsyaAllah..Apalagi jom la order !!!! 

Selain daripada menjual kerepek,pihak AZIRA FOOD ENTERPRISE turut meyedikan PAKEJ DOORGIFT untuk pelanggan pelanggan mereka..Contoh doorgift adalah seperti di bawah..


Jika anda berminat untuk mendapatkan doorgift ini..Harga yang ditawarkan amat berpatutan .Cukup murah dan berbaloi kan ?? .. Tapi ada lagi yang perlu anda tahu ..Untuk pakej doorgift ini jika tempahan lebih daripada 500 dan 1000 harga akan dikurangkan lagi..Jika anda berminat untukmembuat doorgift anda sendiri, anda hanya perlu bagitahu berapa bajet anda! Pihak AZIRA FOOD ENTERPRISE akan buatkan untuk anda mengikut bajet anda sendiri..Wow hebat bukan !!! 


Selain itu pihak AZIRA FOOD ENTERPRISE  turut menyediakan doorgift comel dengan tasbih cantik, surah Yaasin specially printed untuk majlis,dan marshmallow in jar dalam  kotak kertas yang super duper awesome!!! Hati mana tak tertawan melihat doorgift comel ini..

Order 500 set ke bawah : RM8/set
Order 501 set ke 1000 set : RM6/set
Order 1001 set ke atas : RM5.50/set 

Bagi anda yang berminat untuk order ready pack kerepek,hamper,goodies,doorgift atau apa saja produk AZIRA FOOD ENTERPRISE bolehlah berhubung melalui :

Whatsapps : 013-7078603
Wechat ID : Syiklil
Email : pengusahaberjaya@gmail.com

Ingat kerepek ingat AZIRA FOOD ENTERPRISE Ok !! .. ''Kalau sedap bagitahu kawan, tak sedap bagitahu kami '' Yang pasti  kerepek sedappp! pilihan terbaik hanya di AZIRA FOOD ENTERPRISE.Pastinya memenuhi citarasa anda seisi keluarga.

Lya lupa nak bagitahu sehabat .. Sekarang ni pihak AZIRA FOOD ENTERPRISE sedang mengadakan Contest '' JOM JADI PEMENANG LENOVO A850+'' ..Contest ini adalah tanda kesyukuran bagi menyambut tahun baru Hijrah dan perkogsian kegembiraan bersama pelanggan pelanggan  AZIRA FOOD ENTERPRISE.

Nak Join Contest ''JOM JADI PEMENANG LENOVO A850+'' KLIK SINI .
All The Best Ya !!!


Akhir kata untuk AZIRA FOOD ENTERPRISE,Lya mendoakan agar anda sentiasa dimurahkn rezeki dan perniagaan yang dijalankan berkembang maju..InsyaAllah ..Aamin aaamin aamin..

Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. Adehhh teringin kerepek pulak dah bila tengok pics kerepek banyak...

    ReplyDelete
  2. ejas free xleh ke kerepek pisang . hehee

    ReplyDelete
  3. boleh cuba kerepek dari Azira food ni laa lps ni..sebelum ni beli kat Paritu sulong dengan Azhar food di Rengit, batu pahat..sedap jugakkk..

    ReplyDelete
  4. perghh...kerepek pisang tanduk tu menggoda betul tu..terbayang lemak manis masin dia..hhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini sis...suka makan kerepek2 ni...sedap...

    ReplyDelete
  6. Ooobyknye pilihan....
    Trase nk mkn kerepwk ubi blackpaper lah plak...

    ReplyDelete
  7. wah banyak pilihan, suka makan kerepek terutama kerepek pisang :)

    ReplyDelete
  8. Kat sini cik akak salu beli yang kerepek pisang tanduk tu..perisa kari...rm25 sekilo

    ReplyDelete
  9. menarik hadiah tu..support produk bumiputera

    ReplyDelete
  10. Tu diaa..terbaik ah preview kak Lya. Ana save entri ni.

    Lama ana tak singgah sini. Huhu. Sory tau kak Lya. Lebiuuu.. :*

    ReplyDelete
  11. Pernah rasa kerepek pisangnya.. Mmg sedap...

    ReplyDelete
  12. Menarik.. saya mmf feveret kerepek ubi masin & pisang tanduk tu. Boleh order ni nanti. Thanks sharing Lya.. best.. :)

    ReplyDelete
  13. amin amin.. semoga perniagaan semakin maju.

    ReplyDelete
  14. Pelbagai jenis.
    Saya suka jenis yang pedas.
    Tapi, bukanlah terlalu pedas.

    ReplyDelete
  15. nak popia mini x? saya jual rm35/kg

    call/whatapp haniedina :0193456454

    ReplyDelete
  16. Asalamualaikum...Sya pembekal pisang nangka berminat tpon 0126572947..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..