❤ Tugasan Kedua Cabaran iPhone 5s ❤

September 15, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Tugasan Kedua Cabaran iPhone 5s Kini Bermula

Tugasan Kedua Cabaran iPhone 5s Kini Bermula.Sebelum melangkah lebih jauh saya ingin mengucapkan tahniah untuk semua peserta yang telah melayakkan diri ke peringkat kedua ini.Untuk mengetahui adakah anda layak ke peringkat seterusnya boleh semak penyertaan anda kat sini ..


Cabaran untuk contest iPhone 5s akan bermula pada 15 September dan berakhir pada 15 Oktober 2014.Contest untuk peringkat kedua akan berlangsung selama satu bulan.Untuk tugasan ke dua memang senang tapi memerlukan masa dan kesungguhan untuk mencapai impian. Peserta perlu menjadi top 70 penulis komen di Blog Denaihati untuk kiraan komen bertarikh 15/9/2014 – 15/10/2014.Semakin banyak komen peserta semakin cerah peluang peserta tersebut untuk mara ke peringkat seterusnya.mampukah kita untuk meneruskan cabaran ini ..

Cabaran untuk fasa kedua ini cukup mencabar..Adakah kita semua mampu untuk menyahut cabaran ini..Semoga tiap peserta mampu meninggalkan komen yang membina dan menarik perhatian Tuan DH.Sama2 kita nantikan.Semoga usaha kita nanti menjanjikan seribu satu kepuasan untuk kita semua .Usaha Tangga kejayaan.Nak berjaya kena usaha .Tanpa usaha kejayaan takkan kita perolehi ..Selamat Maju Jaya saya ucapkan buat semua peserta Cabaran iPhone 5s Gadget Impian Setiap Blogger.



Senarai Tugasan Yang Perlu DiIkuti Oleh Peserta 

- Jumlah komen akan dikira menggunakan wp top commentators widget.
-Peserta dikehendaki menggunakan username yang sama dengan nama blog untuk memudahkan pengiraan. contohnya sekiranya domain blog hasrulhassan.com maka gunalah username Hasrul Hassan atau sekiranya domain adalah wanhidayat.blogspot.com maka gunalah username Wan Hidayat.
- Jumlah setiap komen mesti melebihi 10 perkataan yang kurang akan dipadam.
- Komen mestilah bersesuaian dengan tajuk entri jangan lari topik hanya kerana nak mendapat jumlah komen yang banyak sebab ianya juga akan dipadam.
- Syarat satu banner di blog peserta masih dikekalkan dan adalah diharap semua peserta dapat menukarkan banner yang ada kepada banner “Qurban di Kemboja” yang boleh didapati di sini. Semoga sedikit sumbangan mempromosi ini menjadi asbab kita akan mendapat gajaran yang berlipat kali ganda.
- Pastikan peserta sentiasa update senarai penaja dengan backlinks supaya tidak tersingkir dari cabaran kerana admin akan sentiasa memantau entri penyertaan.
- Peserta yang masuk dalam top 70 akan layak untuk masuk pusingan terakhir.

Hadiah Cabaran iPhone 5s

Hadiah Utama : Tiga unit iPhone 5s 16GB dari penaja individu dan Satu iPhone 5s 16Gb tajaan Amariman.com
Hadiah saguhati : Wang Tunai akan diumumkan jumlah dan katogeri di entri yang lain.

Selamat Menempuh Cabaran Untuk Semua Peserta !!!


Artikel Menarik yang Lain

34 sang pencerita

  1. Good luck LYa, usaha keras dengan ikhlas dan jujur moga apa yg dihajati akan berkat selamanya. Pcl doakan kejayaan Lya.

    ReplyDelete
  2. all d bez kak. yumida rasakan ini cabaran tersgt sukar. coz kekangan masa nak beronline. lepas tu nak bersaing seramai 148 peserta, yg setengahnya sahaja mara ke final. cuba..cuba..jgn x cuba..kan kak..hihi

    ReplyDelete
  3. Tugasan makin mncabar tryuskn usaha kak

    ReplyDelete
  4. sangat mencabar cabaran kedua ni kan..All the best kak Lya :)

    ReplyDelete
  5. bestnya kan tapi sangat mencabar juga tu..gd luck ya..

    ReplyDelete
  6. gud luck kak lya.. makin mencabar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Aniss ..Yupp makin mencabar ..tapi kena teruskan usaha utk berjaya

      Delete
  7. All the best kak.. nik pun memang rasa tercabar nak sahut cabaran di task kedua ni. Tapi semangat tu memang berkobar kobar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nik ..All The Best untuk Nik jugak ya

      Delete
  8. Anda ditag:
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/09/liebster-award-1-tagged-by-farrah-mf.html

    ReplyDelete
  9. gud luck dear... mama doakan Lya berjaya tau...

    ReplyDelete
  10. salam, sis dtag utk Liebster Award..
    jemput singgah ke blog Murni ^_^

    http://murnimohdyusof.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ..tq tag ...wah dah ramai yg tag ni hehehd lum berjawap lg ni huhhu

      Delete
  11. Semoga berjaya yer Lya... Selamat Hari Malaysia ^_^

    ReplyDelete
  12. Good luck & all the best Lya.. :)

    ReplyDelete
  13. Tugasan yg nampak senang tetapi sangat mencabar! Semoga berjaya ya!

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..