❤ Saya Bukan Robot ..... ❤

September 10, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Tengah Hari Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Sebenarnya Lya nak letak gambar jer tapi hati ni meronta2 pulak mintak suruh menulis hehehe .. 
Ok ni Lya nak citer sikit pasal benda yang keluar time kita nak publish komen kat blog seseorang.Benda apa tu Lya ???? Haa aaa benda ni keluar banyak kali arini sebab tu la Lya keluarkan gambar kat bawah ni .. Bila kita ada mood sikit nak BW kat blog orang lain tetiba keluar la benda ni masa kita nak publish kita punya komen ..Duk syiokkk komen kat situ tetiba jadi tak SYIOKKKK ..Huhuhuhu ..Nak komen kat entry yang lain pon dah rasa MALAS ... Last2 satu komen jer yang ditinggalkan walhal ada lagi entry dia yang kita baca. Tapi sebab benda ni kita jadi tak berapa best nak komen ..

Boleh tak buang jer benda kat bawah ni .BUANG BENDA YANG BERBUNYI SEPERTI DI BAWAH.Terbantut kejap nak BW sana sini bila jumpa benda ni..Hari ni saja dah jumpa lebih 10 dah huhuhuhuhu .Tak yah letak takpe benda ni sebab menganggu dan melembapkan perjalanan komen untuk dipublish .....

SEKIAN !!! Jangan maraaaa naaaaaa ...Nanti kena jual !!!!


Tolong buang yerrrrrrrr ..... Senang sikit nak komen lelaju ..

Artikel Menarik yang Lain

17 sang pencerita

  1. memang kalau ada benda ni, buat hilang mood nak komen..huhu..

    ReplyDelete
  2. mmg hangin klu jumpa benda tu..kadang2 cik nor sound direct jer empunya blog tu..haha

    ReplyDelete
  3. setuju sangat kalau benda tu dibuang .. memang mematikan semangat nak komen.
    terima kasih kerana sudi singgah dan follow blog pakngah.

    ReplyDelete
  4. Lya pun dah byk kali jumpa kek dg terus mls ni maw komen

    ReplyDelete
  5. yg masalhnya bila...tuan blog sendiri tak tu pun ada benda tu kak

    ReplyDelete
  6. Setuju 100%, sah2 kita ni manusia... dh la huruf tu pn kecik je, mmg potong la.....;-(

    ReplyDelete
  7. setuju sangat2 kak lya.. kadang2 dah tulis panjang tibe2 nak publish ade plak bnde nie.. mud fly fly away.. hihi

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...

    kalau ada verified word nie yang mselim3 paling lemah... buang verified nie agar blog mesra pengguna...

    mselim3

    ReplyDelete
  9. susah kalau ada benda ni..nak komen selalu rasa tak best

    ReplyDelete
  10. Dulu ana punye ade tau. Tapi tu mase mula2 dulu. Tak reti setting. Mujur ade dik anas sorang ni ajar. Huhu..mekasih sgt kat beliau. Kita sangka baik je la, orang tu tak perasan setting dia. Kita tegur je dalam komen. Kata blog, kita komen laa mane yg patut. Kan kak Lya kan?

    ReplyDelete
  11. Setuju dgn Lya...kebanyakkan blogger kena buang setting2 notification tu...kita nk org enjoy dtg blog kita..ni nk komen pun pyh...masalah la kan...jgn mrh if xde yg dtg berkunjung..

    ReplyDelete
  12. tak suka ada word verification ni..leceh kan

    ReplyDelete
  13. Betul tu banyak juga blogger yang masih guna verikasi gitu, boring kan...

    ReplyDelete
  14. Mmg betul tu.. lagi susah klu bw guna hp.. tersilap tekan sampai hehee.. :D

    ReplyDelete
  15. saya jga xsuka benda ne ..sungguh melambatkan proses publishkan komen huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun x suka.
      Akak nyer dulu akak dah buang after advise from readers.

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.