❤ Letters For The Future ~ Surat Cinta Untuk 3 Buah Hati Lya ❤

September 04, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Pagi Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Macam menarik jer bunyinya kan kan kan ?? Lya nampak benda ni kat Blog En Ben Ashaari ..Rasa cam nak buat jugak la satu surat untuk 3 buah hati Lya .. Apalagi mencari dan menggali idea akhirnya siap jugak satu surat amanat untuk anak2 Lya ...



Letters for The Future... Surat yang ditulis pada masa sekarang yang diletakkan di dalam kapsul masa dan akan dibuka serta dibaca oleh anak kita ketika mereka dewasa kelak.Untuk setiap surat yang diterima oleh pihak AIA ini...AIA akan sumbangkan RM1 ke AIA Touching Lives Funds bagi membantu kanak2 yang mengalami cleft and congenital heart problems. Lya curik sikit ayat dari Blog Mummy Ash 

Kalau sahabat rasa ada minat nak join Letters For The Future KLIK SINI ... Cara nak join dah siap disertakan ..Tunggu dan ikut semua arahan yang disediakan je..Mudah dan senang sangat2..Yang susah sikit nak menulis pakai hati tu yang susah sikit ..Kena feeling2 dulu baru BEST SIKIT AYAT yang keluar hehehehehe...Dah feeling2 BEST maka siap jugak satu surat untuk anak2 Lya ... Meh la pakat2 baca apa yang Lya tulis untuk 3 buah hati Lya ni .... KLIK GAMBAR untuk baca !!!!



Artikel Menarik yang Lain

36 Sahabat Setia

  1. Seronok plak kan da program mcm ni..lya blm da baby lgi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..suka sgt dpt lyah perasaan kat ank2

      Delete
  2. ingat nak join jugak la...boleh luahkan isi hati kita pada anak..

    ReplyDelete
  3. terbaik :) best betul surat itu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Calrase...blh tggalkan link blog snang akk terjah...

      Delete
  4. tersentuh hati baca surat kak lya.. sebak.. :')

    ReplyDelete
  5. dah menjenguk jugak semalam.. tapi idea lost kat situ. sebab bila baca benda2 mcm ni, mama akn sebak.. baca amanat Lya untuk anak2 ni pun mama dah menangis... mama tak mampu buat amanat tu Lya... takpe lah..

    ReplyDelete
  6. Huhu..tersentuh hti bila mmbcanya...in sha allah amin..

    ReplyDelete
  7. Comelnye ade surat dari bonda yg boleh di baca satu hari nanti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tu la Ana..ok jugak buat camni kan...

      Delete
  8. tersentuh hati membaca.kalau ibu bercakap soal anak memang syahdu rasa kan..amanat dari seorang ibu

    ReplyDelete
  9. nak jugak hantar surat tu tp cam tak sesuai sbb yg lain2 join semua anak2 kecik lagi...tak jadi terus. haha..letak surat dalam bag sekolah dorang je lah LYa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe....tu la ramai yg join ank2 masih kecik kan...

      Delete
  10. Assalammualaikum... lya, \

    Pesanan untuk anak2 nie.. moga besar nanti anak lya sentiasa ingat pesanan ini dan menjadi anak yang taat kepada lya, seorang soleh dan solehah.. Amin.

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Menarik ni.. tersentuh pulak saya membacanya...

    ReplyDelete
  12. Wow bagus idea ni.
    Tapi, BW masa tgh ngantuk ni mmg takkan touching :(

    ReplyDelete
  13. nak kena belajar mengarang dulu la kak Lya hehe
    Dulu pernah subit picture for future tapi entah tak ingat web mana

    ReplyDelete
  14. surat cinta sy biarlah rahsia.. hehe...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.