❤ Kisah Versatile Blogger Award ❤

September 18, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Versatile Blogger Award ... Sapa2 yang TAG Lya mintak tolong letak link kat entry ni ya ..Lya nak terjah satu2..Tak sempat nak cari link kat komen la huhuhuhu...Banyak sangat komen dah tak jumpa dah kat mana duduk la link korang semua..Ada yang tinggalkan komen bagitahu Lya di tag tapi tak tinggalkan link.. Camner la nak cari kalau kat BLOG ARCHIVE hanya tulis bulan jer takde tajuk..Huhuhu nak kena cari satu satu tuuu .. Jenuh mak jemah dik oiiii........

Pada sahabat yang nak Lya jawap tu TOLONG TINGGALKAN LINK ENTRY Versatile Blogger Award kat bawah ni ya... Aritu Lya ditag dalam 8 orang kalau tak silap ... Kalau dah ada LINK kat sini senang sikit Lya terjah sana ... Nak menjawap pon senang ... Terima Kasih !!!!! 


Artikel Menarik yang Lain

25 sang pencerita

  1. tuari ada orang tag saya untuk liebster award nie..lupa lah pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la mmg ada yang tag tapi nak cari balik kat komen tu bukan senang ..byk entry tak tahu entry mana huhuhu

      Delete
  2. tak berkesempatan fiza nak join segmen versatile blogger award ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe sibuk sekarangni Fiza ..mesti byk kerja mengedit tuuuuuuuuuu

      Delete
  3. mama pun banyak blogger tag, ntah mana satu agaknya.. luperrrr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la dah tak ingat mana satu dah huhuhu

      Delete
  4. Ana takde tag kak Lya. Huhu.. Dunt worry. Kalau ana tag, dah lama tuntut akak jwb entri. Keh3

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum lya,,,wah !! siap ada award la bestnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam ..hehehe tu la Mama ..tapi Lya lupa dah siapa yang tag huhuhu

      Delete
  6. Cik akak hanya mampu jawab je soalan depa nie kak lya syg..
    Tapi nak tag org balik tu memang tak mengizinkan..sebab guna tablet...dah tu tak boleh copy paste link...hoho

    ReplyDelete
  7. MAK AIII...RAMAINYA!8 ORG TUH..HUUHUUHUUHUU....
    jawab jgn tak jawab...adalah sikit sikit modal nak berbelog..heheheheh

    ReplyDelete
  8. samala kita...sempat baca...tengah korek2 ni cari mana yang dorang tag ni...

    ReplyDelete
  9. Saya pun dah tak tentu siapa yg tag dan siapa yg saya tag hehee.. Klu buat tu alhamdulillah lah t kasih tp klu tak buat pun tak pe.. saya jenis faham punya.. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu tu la Khir ..dah jauh komennya nk kena cari detail...

      Delete
  10. sally ada tag akak ke ek? lupa..hahahaha :D

    ReplyDelete
  11. anis cari satu2 kak lya.. jenuh..hihi..

    ReplyDelete
  12. eh ada ke bagitaw tp tak tinggalkan link?? hahaha payah jugak tu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.