❤ Giveaway Jubah Dress Cantik By Ariescape Shoppe ❤

September 26, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

KLIK BANNER UNTUK JOIN 

Syarat-Syarat Penyertaan

  Jadi follower blog Ariescape Shoppe
  Like Facebook "ARIESCAPE SHOPPE"
Copy dan pastekan banner di atas dan backlink kan ke entry segmen.
❤ Buat satu entry khas mengapa anda rasa layak menang dress dari Ariescape Shoppe.
❤ Tinggalkan link entry anda di ruangan komen segmen
❤ Entry yang menarik akan dipilih sebagai pemenang.
❤ Semoga berjaya!
Tarikh tutup : 30 September 2014
❤ Hadiah menarik menanti anda! 
Sehelai dress dari Ariescape Shoppe mengikut pilihan anda.

Mengapa anda rasa layak menang dress dari Ariescape Shoppe :

Nak jawap camner ni hehe..Ok pertamanya sebab yang perlu Aries tahu kenapa Lya layak menang dress dari Ariescape Shoppe ni sebab Lya nak jadi gorgeous lady la kat mata suami..Dengan memakai dress dari Ariescape Shoppe impian Lya bakal jadi kenyataan.Gorgeous gitu di mata suami.Dia suka sangat tengok isteri dia ni pakai dress.Nampak menawan dan ayu gitu.Awww malu la pulak !!!Sebab kita suka pakai dress la...Cantik gitu ..sopan lagi ...Hikhikhik melebih pulak kita...

Sebab kedua pulak..Dress kat Ariescape Shoppe memang cantik betul la..Buat jantung kita dup dap gitu..Hati ni macam tau2 jer kan bila kita dah suka..Bila tengok jer dress yang cantik2 tu rasa cam nak beli semua koleksi yang ada..Kurnia Dress,Katrina Dress,Karmilla Dress,Kirana Dress,Balqis Dress,Jannah Dress come to me come to me..Naper la kiut sangat semua dress ni..Geram betul tengok.TERGODA sudah dengan koleksi terbaik dari  Ariescape Shoppe.Nak dress tu..Nak Nak Nak !!! Alahai bila hati dah suka...Dah terbayang2 dah dress cantik tu..

♫♪ Koleksi Dress Ariescape Shoppe Cantik DiMata Dekat DiHati
♫♪ Wadah Untuk Penggemar Dress Eksklusif
♫♪ Penyerlah Gaya Terkini Untukmu Wanita
♫♪ Penyeri Hati Wanita Hari Ini 
♫♪ Gaya Terserlah Keayuan Terpancar
♫♪ Semulajadi,Melengkapi,Moden Dan Bergaya
♫♪ Kualiti Tanpa Kompromi
♫♪ Koleksi Terbaik & Terkini
♫♪ Indah Tertutup Menawan Mata
♫♪ Hiasan Sempurna Asas Keanggunan Wanita Hari Ini
♫♪ Ringkas,Anggun,Bergaya & Cantik Dengan Harga Mampu Milik
♫♪ Pelengkap Gaya Pencetus Inspirasi Membuat Hatiku Ingin Dekat Selalu
♫♪ Hanya Di Ariescape Shoppe Merelisasikan Cetusan HatiKu

Jom hendap2 sikit dress yang cantik2 ni ...Dah la cantik harga pulak mampu milik ...





Cantik Tak !!! Cantik Tak !!! Cantik Kan ... ???
Dah cakap tadi kan ..Memang cantik ... 

Dress Cantik Jadi Pilihan 
Sempurna Pemakaian Dalam Keselesaan 
Dress Ariescape Shoppe Stay Cover Your Aurah ...


Artikel Menarik yang Lain

26 sang pencerita

  1. Assalamualaikum dan singgah Jumaat sis...semoga berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam ..Thanks ya Mardiah sudi singgah ......

      Delete
  2. perghh.. ade peluang menang tu..hihi.. gud luck! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa2 jer tu Aniss..Tq ya sudi support Kak Lya

      Delete
  3. Adehhh ni blh rabak poket ni hhee semuanya cantikkkk

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum lya..yer la dressnya semua cantik2 la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam ..yupp betul tu Mama ..semuanya cantik2 belaka ..

      Delete
  5. Suke tengok orang pakai jubah cenggini.
    Tapi, kalau sendiri pakai rasa cam peliks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ..kena cari yang betul2 sesuai ngan tubuh la tu Shikin ..baru tak rasa pelikss

      Delete
  6. Menarik & nampak sopan. All the best Lya.. :)

    ReplyDelete
  7. Lawa2 nye..tp kalau org badan chubby tak sesuai pakai jubah camni. Hoho. goodluck kak Lya!

    ReplyDelete
  8. Sangat menarik... Moga berjaya yer Lya ^_^

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, selamat berkenalan.. Anda adalah pemenang Giveaway dari Ariescape Shoppe! Sila rujuk latest post di blog untuk tuntut hadia ye. Congratz! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam ..salam kenal Arie .. Alhamdulillah thanks Arie ..

      Delete
  10. Tahniah lya.. :)
    U deserved it!!!
    (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Zaa... Alhamdulillah rezeki Lya

      Delete
  11. TAHNIAH3... Menang dah tuh! kita dpt saguhati pun ok dah.. sbb u mmg layak dear :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih WH... Terharu rasa ...thanks again dear

      Delete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..