❤ Button Badge & Fridge Magnet Daripada Blogger Azhafizah ❤

September 12, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Pon pon ..Pak Cik posmen tekan hon la pulak arini .Biasa tak tekan hon pon arini .Mood baik gamaknya tekan hon...Pak Cik posmen kasi satu sampul surat la ..Kat sampul surat tu tertulis tulisan tangan yang cukup Lya kenal ..Hehehe tulisan tangan Blogger Azhafizah Md Nor ..Dah cam dah sebab sebelum ni Lya pernah dapat Hadiah daripada Blogger Fiza ..Jadi Lya dah mark dah tulisan Fiza..Hadiah dah sampai ya Fiza..Selamat sampai ke tangan Kak Lya dalam keadaan sempurna .. !!!!


Ok .. Sebenarnya Lya dapat hadiah ni sebagai penghargaan atas komen2 Lya kat Blog Fiza...Satu untuk bulan July dan satu lagi untuk bulan Ogos ..Lya dapat satu Fridge Magnet dan satu Button Badge gambar Fiza ..Comel sangat ...Kak Lya suka suka suka ...

Lya dapat satu lagi kad blogger daripada Fiza .. Dah dua kad blogger yang Fiza bagi untuk Lya ..Tq Fiza Kak Lya sangat2 menghargainya ... Sayang Fiza ketat ketat hehehehe.!! Nanti bagi lagi hehehe ..


Taraaaa..Lya dah lekatkan kat Peti Ais ... Yeyyy dah dapat dua FM dari Blogger Fiza .. Makin meriah laaa peti ais umah Lya ... Ada sapa2 yang nak bagi FM lagi tak untuk Lya .Jangan malu jangan segan ya .Meh la bagi untuk Lya satu.Nanti Lya tempek kat peti ais..Muka tak malu betoll la Umi Akif ni kan??.. Main mintak2 je hahaha..Tapi kan kalau ada yang nak bagi apa salahnyerrr...!!! Tutup muka ngan pinggan plastik ..Malu la aiiiiii ..........

Jom TERJAH Blog Fiza ...  Blog SiHati Merah Jambu 
Jangan Lupa Folow Tau !!!!!!!!!!!!! ❤❤


Artikel Menarik yang Lain

19 Sahabat Setia

  1. Tahniah yer Lya... Cute freeze magnet tu ^_^

    ReplyDelete
  2. seronoknya dapat fridge magnet para blogger kan..? satu keinginan sha jugak ni...
    tahniah kak lya !

    ReplyDelete
  3. hihi... kemain lagi Lya.. penuh lah lepas ni ye..

    ReplyDelete
  4. Sukanya kalau dapat FM.
    Ada hati nak tempah jugak FM ni.
    Sapa nak bagi special price kat Shikin?

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah sampai dengan selamat..risau jugak sebab lupa nak letak selotape banyak banyak..thanks kak inform :) terima kasih sudi terima hadiah tak seberapa tu..thanks support :)

    ReplyDelete
  6. wahhh bestnyeee... abis penuh peti tuu

    ReplyDelete
  7. wah2xx...tahniah kak lya.....bru singgah sini..hjung minggu je buka kak Lya...

    ReplyDelete
  8. Lekat bebanyak sampai penuh gitu. Haha. Macam hobi arwah ayah ana la kak Lya ni. Suka mende yg lekat2 kat peti ais. Kitorang selalu curik2 wat main. :D

    ReplyDelete
  9. Assalam.. tahniah kak lya..
    dah dua FM dr kak fiza tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. tahniah kak
    comel fm tu kak
    blh lekat kat peti ais jd perhiasan

    tag akak:
    http://umikasum.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-nazatupperwarejom-join.html
    http://umikasum.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete
  11. tahniah kak.. dah ada koleksi ye.. :)

    ReplyDelete
  12. Wah rajin betul kat Lya Blogwalking hhuhu.
    Kalau ada blog kak Lya dok ranking no1 saya mengalah jela. memang tak sempat kejar

    ReplyDelete
  13. Tahniah :D Bestnya.. nak juga :3

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.