❤ Beriklan Di Blog Akif Imtiyaz ❤

September 29, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Okey.Ada sesiapa yang nak beriklan kat blog Lya? Jom Lya terangkan lebih lanjut mengenainya :-

UNTUK SEWA TAPAK IKLAN - Anda bagi banner/gambar dan link facebook/instagram/...Lya akan letakkan di tapak iklan tersebut selama mana tempoh yang telah dipersetujui bersama.Selagi anda masih berminat selagi itulah iklan anda akan terus kekal kat blog Lya.

UNTUK REVIEW PRODUK/PERNIAGAAN - Lya akan bercerita mengenai nama produk/perniagaan anda,gambar produk/perniagaan anda,harga,di mana nak dapatkan produk anda,kebaikan produk,ciri-ciri produk dan no phone,fb,insta,twitter anda Lya akan masukkan sekali untuk memudahkan pelanggan menghubungi anda.Entri REVIEW akan terus kekal di Blog Lya selamanya.

Untuk anda yang berminat beriklan kat Blog Lya samaada iklan banner atau review produk 
sila PM Lya  Julia Johari 
Atau boleh juga emailkan ke 
Email : lyaaisya@gmail.com

Jadi apa tunggu lagi..Jom beriklan !!!!

HARGA TERENDAH YANG LYA TAWARKAN UNTUK ANDA 


Artikel Menarik yang Lain

24 sang pencerita

  1. wah..gud luck kak lya.. cemane nak buat ye? nak jugak sebenarnye..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Anis ..Ok nak buat banner tu kak lya godek2 kat Mr Google Anizz ..Huhuhu poning kepala dyk pikir camner la nak buat last2 jadik jugak

      Delete
    2. kena main coding eh.. berpinar la mata nie..huhu.. nk buat jugak la.. kena cedok ilmu lg nie..huhu

      Delete
  2. maksud anis letak banner cmtu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak letak takde masalah senang jer nak buat tu susah sikit kena main ngan code huhuhu

      Delete
  3. insha allah , ada rezeki lah nanti tu ...

    ReplyDelete
  4. Good luck & all the best Lya.. :)

    ReplyDelete
  5. Sampingan ok juga mcm ni kan kak

    ReplyDelete
  6. Boleh jgk ni nak suruh review Kedai Kek Cinta Dungun..hehe

    ReplyDelete
  7. Kak Lya dah bukak ruang iklan tu..cepat serbu :)

    ReplyDelete
  8. Tapak perniagaan..
    Good steps untuk para peniaga beriklan.

    ReplyDelete
  9. Semoga para pengiklan sudi beriklan di blog AI ini ye..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..