❤ Ummaland : Laman Sosial Berbentuk Islamik ❤

August 15, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Salam Jumaat Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Pengguna laman sosial kini mempunyai alternatif lain selain Facebook dan Twitter. Sebuah laman sosial berbentuk islamik iaitu Ummaland dibina sebagai platform media sosial eksklusif untuk memberi manfaat kepada orang islam dan berkongsi nilai-nilai murni. Ummaland dilancarkan pada 1 Februari 2013.



Jom create accout Ummaland http://www.ummaland.com/

Ummaland Lya ni baru tiga orang sahabat yang ada ???
Siapa2 yang ada Ummaland jom ADD Lya kat sini .

Lya join Ummaland pada 9 Februari 2014 ..Tapi tak aktif sangat dengan Ummaland sebab takde kawan masa tu ..Huhuhuhu ..Sekarang ni dah ada tiga ketul kawan dah ..Hehehee ..





Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. hihi... 3 ketol je, jap lagi mama tambah seketol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe dah jadi empat ketul dahhh ..hahaha

      Delete
  2. Kita pn baru ada akaun ummuland ni. Nanti kita add lya ye. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Lya dah approve hehhee ..salam ukhuwah fillah

      Delete
  3. saya pon ad buat kak Lya....Masih sama berkonsepkan FB kan..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe mana link nyerr nak ADD ..Yupp masih sama cuma yang ni islamik punya ..

      Delete
  4. Jom add saya...siti aminah wahab...^_^

    ReplyDelete
  5. nik dah follow akak dan semua yang komen kat post ni :) hehehhe

    ReplyDelete
  6. tak pernah tahu pun ad page nieee.... jauhnyee ketinggalan :(

    ReplyDelete
  7. Belum join.
    Ada FB tapi x aktif sangat pon.
    Now just guna untuk share blog u olzzz je kat FB.

    ReplyDelete
  8. Ana pun ade gak buat. Start bulan 3 ary tu. Tapi tak aktif pun. Sebab takde kawan. Huhu.

    ReplyDelete
  9. lya tak sign up lagi..ni pun nak hbskan bw jap

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum lya....x buat lg...:)

    ReplyDelete
  11. Saya dah ada juga acc ni. Tapi sejak dari hari tu tak dpt comfirmation emel lagi smpi skrng. Nak masukkan profile picture pun tak dpt lagi. In shaa Allah.. nnti klu dah ok, saya add.. :D

    ReplyDelete
  12. fiza pun baru je join kak..belum explore more

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..