❤ Selimut DORAEMON In My House ❤

August 05, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Taraaa .....SELIMUT DORAEMON IN MY HOUSE ..Sejak balik beraya tiga empat hari lepas Selimut Doremonggg ni lerr Akif duk angkut ke sana kemari ..Tak tahu lerr apa yang BEST sangatt ngan selimut hijau doremonggg ni...Bila Umi suruh selimut masa tidur tak pulak dipakainyerr.. SAYANG LA UMI.. Hingga saat ni masih lagi bentuk camtu tak dibukanyerr selimut tu ..Tapi Akif tak tahu Umi dia dah bukak sebab nak tengok kat dalam dan nak tengok besorrr mana la selimut tu .. Pastu Umi dia lipat balik jadi cam sediakala...Hehehe Akif tak tau poooonnn..Jangan bagitahu yaaa !!!! 

Agak2 la kan apa benda yang dia berkenan sangat kat selimut nie ??? Tu soklan abah dia ...Lawak tul soklan abah Akif ni kan kan kan ..Tak yah tanya lah..Jawapannyer memang senang ngat bangat la..DORAEMON tu lerrr yang dia duk suka sangattt tuu..Cer kat selimut tu takder DORAEMON duk bertempek tak mahunyerrr Akif bawak ke hulu ke hilir..Kuat jugak penangan DORAEMON ni yer.Nasib lerr sorang jer yang suka..SELAMAT DUIT ABAH..Kalau semua nak jugak nak jugak..Alamaknyer abah kena mengalah ler.

Artikel Menarik yang Lain

30 sang pencerita

  1. soalan ape yg best tu cuma sally dgn akif je yg paham kak..hahahaha...sbb kami yg minat! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akif ngan Sally leh la jadi kawan ..hahaha

      Delete
    2. eh, kitorang mmg kawan pun kak...akak xtau ke? :P

      Delete
  2. hehehe..sy pn berminat gk sbb tgk iklan dlm tv tu.nmpk comel je..besar x sis selimut ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom pergi beliii ..besar jugak la ..boleh la nak selimutkan Akif ..

      Delete
  3. Akif pencinta doraemon atau maybe doraemon ajak makan dorayaki bersama. Hehe..tu yg akif selalu bwk doraemon sentiase. Keh3

    ReplyDelete
  4. wah..jeles nie...nak kna bli gak nie..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat2 pergi beli sebelum kehabisannnnnnnn

      Delete
  5. bestnya ada selimut doraemon...

    ReplyDelete
  6. hihihihihihihihi..doraemon sampai skrg diminat..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la hingga arini tetap ada kat TV citer DORAEMON nie..

      Delete
  7. Replies
    1. Comel sangattt ..HIJAU pulak tu hehhehe ..tq tq tq

      Delete
  8. ni yg dapat free tu kan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu tak dooo yang FREE nyerrr Pha Is huhuhu ..Kena beli lerr bila dah beli set KFC yang dlm iklan tu boleh lerr beli selimut ni ngan harga RM15.90 kuakuakuakua...

      Delete
  9. Seronok klu anak2 dpt selimut mcm tu... mmg suka sgt tu.. :D

    ReplyDelete
  10. Betul tu...kalau takde Doraemon bertepek kat selimut tu...tiada yg istimewanya. Biasalah anak2...minat karektor kartun, kita dulu2 pu mcm tu juga...cuma xdapat jer...hehe

    ReplyDelete
  11. Comelnya selimut akif :) warna pun sweet je. Hihi

    ReplyDelete
  12. Haha. Comel doraemon tu haa. Lepas tu kain selimut dia lembut kot. hehe

    ReplyDelete
  13. Zulaikha pun ada satu blanket doreamon ni.. suka sangat dia.. dpt yg warna kuning..

    ReplyDelete
  14. Anak2 saya pun minat Doraemon ni.
    Si abe ada mintak saya belikan Selimut tu..tapi saya kate kecik je ni just untuk baby.

    ReplyDelete
  15. sebabb doraemon comel sgt kihkihkih

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.