❤ Minda Masyarakat Kita Perlu Di Ubah ❤

August 18, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Salam Isnin Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. selalu gak trbaca..jdi tukang baca je la.nak komen memang tak la hhee

    ReplyDelete
  2. Malas cari kerja, malas buat kerja, jd dok dpn facebook je la..huhu

    ReplyDelete
  3. kadang2 kan kak lya.. malas dh nak tengok fb.. nanti mesti trpandang komen2 "bijak" nie.. menyampah pun ade.. komen macam hidup dye elok cmtu je.. padahal hidup bagai pusingan roda.. kutuk org hari nie.. nnti esok2 dye kena balik.. aduhaiii... sedihh...

    ReplyDelete
  4. #ehh, tiba2 tersuka pulak dengan entri ni...betul kena ubah minda... jangan nak tertutup jer...ha ha ha... tetiba jadi penyokong tegar....

    ReplyDelete
  5. biasalah typical malaysian mmg mcm tu
    ada je tak kena
    ada je benda negatif nk ckp :)

    ReplyDelete
  6. segelintir manusia lg suka lht pic hidup pecah belah ..bertepuk tgn.. bila hancur sesebuah keluarga .. dan plik jg lah akn dikutuk lg bila fmly org len bahagia.. yg dok sakit hati dgn kebahagiaan org len wat po? xfhm kdg2 kak..huhu .. kn bgus kalau mendoakan lg ..dan doa tu pon akn berbalik pd kita juga :)) ...

    ReplyDelete
  7. Huhu..ana tak rajin usha komen2 org. Lantak pi la. Tp kalau kat page media ke atau page isu semasa baru ana rajin scroll komen. :D org melayu ni byk mulut, tau komen je lebih. Suka buat spekulasi sendiri.

    ReplyDelete
  8. ayat2 "menganjing" tu sha selalu nampak bila gambar ashraff muslim dengan wife dia.. konon diyana senyum terpaksa la bagai...

    hmm.. diorang yang alami situasi tu, kesian, bukan nak bagi moral support....

    ReplyDelete
  9. Mhhmmm. Rmai yg de mslh jiwa...

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum lya...x reti nak komen apa sbb mulut manusia ni kita x boleh nak tutupkn...:)

    ReplyDelete
  11. Mmg ada org kita yg suka ckp mcm tu... dah terbiasa. Apalah kan...

    ReplyDelete
  12. Tulah, kalau pos kat FB mesti antara tukang komen argue.
    Tak faham betul.

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..