❤ Lepak Kat Taman Gelora Kuantan Pahang ❤

August 27, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Salam Rabu Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Semalam Lya , En Hubby dan anak2 ke Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) untuk check up susulan Insyirah & Akif .Lepas pembedahan aritu ni la first time pergi Hospital balik.Akif sebenarnya tak suka dah nak pergi.Tak nak pergi pon sebab'' nanti kena cucuk la'' kata Akif.Jenuh jugak memujuk baru la OK.

Lepas balik dari check up Akif & Insyirah,kitaorang singgah kat TAMAN GELORA,Pantai Gelora Kuantan. Kat sini kalau nak snap gambar memang BEST sangat2 sebab tempat dia memang menarik dan sesuai betul kalau nak snap gambar .Orang kata ada UMPPHHHH la kat sini .Dulu Lya pernah datang sini jugak SNAP gambar anak2..Kali ni datang lagi..Lepak2 makan2 dan bergambar..Jom layan gambar2 kat Taman Gelora,Pantai Gelora,Kuantan ....

Buah apa ntah yang dipegang tuu ..Diaorang cakap ''Umi tengok ni
ada durian kecik la kat sini ''...Heheehe diaorang panggil 
durian kecik sebab buah tu berduri cam buah durian ...
Buah durian kecik pon leh jadi prop diaorang untuk bergambar ...
Tu nama yang diaorang bagi kat buah kecik yang 
diaorang 
pegang tu ..!!!!
Insyirah , Iman &Akif ...Kalau bab bergambar suka sangat la ..Nak2 yang kecik 
tu suka benar bergambar ..Abang Iman kurang sikit la bab2 gambar 
''mengambar''  ni  !!!
Muka Akif tu macam muka tak sudah jerr .. Sebenarnyerr dia takut jatuh ...Pegang Abang Iman pon takut lagi .. !!!
Penakut jugak la dia ni ...Kalau kat rumah dialah HERO !!! Selalu sakat kakak & abang dia ..

Apalah yang di bincangkan tiga beradik ni ya ?? Ni mesti ada Projek Baik punyerr ni ..
Seriuss jer Kakak Insyirah duk bagi penerangan ..
Sekarang ni kalau nak ambik gambar mereka bertiga kena cepat2 SNAP kalau tak budak kecik tu
laju jer lari.. Kalau dia dah lari kitapon jadi malas nak kejar !!!!
Comel jer bila bergambar bertiga ..Tapi kejap jer pastu sorang ke kanan sorang ke kiri ..Sorang pusing
belakang..Masing2 buar hal masing2 ... Macam2 hal !!!!
Dua beradik jer bergambar ..Akif macam biasa lerr layan dunia alam 
semesta dia nun kat belakang ...
Inyirah ngan Iman jer yang layan bergambar ..Akif ntah pergi mana 
ntah  !!  Suka bebenor berlari2 kat kawasan ni .. !!! 

Artikel Menarik yang Lain

25 Sahabat Setia

  1. budak2 yg suka berposing memang pantang nampak kamera kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Mar ..Mmg pantang nampak kamera ..laju jer dia suh snap gambar

      Delete
  2. smartnye diorg kak
    pakai kemeja
    lepak yg smart cun melecun

    ReplyDelete
  3. Seronok dorg jln2..ape2pon mmg dorg pndi posing...hihi

    ReplyDelete
  4. Monyok je Akif yer. Hihi. Smile sikit Akif. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ... Smile smile sokmo dia pon naik penat hahhaa

      Delete
  5. saya paling tak suka pergi hospital. Pergi pun kalau sakit dah kritikal. Ubat mmg tak makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe kalau sakit kena la jugak pergi Jia ..kalau tak tak tahu pula apa penyakit kita ...

      Delete
  6. Dulu masa saya di sekolah rendah, sekolah saya bnyak ditanam pokok rhu. Selalu kumpul buah2 tu bawak balik... tp sekarang semua dah ditebang utk dinaikkan bangunan sekolah baru... nostalgia.. :)

    ReplyDelete
  7. semua pandai berposing..comel2 anak sis.. :)

    ReplyDelete
  8. memang bergelora tengok nyer.. hehehehe..pandai posing semuanya..

    ReplyDelete
  9. syoknya adik2 ni,,,happy famili

    ReplyDelete
  10. sakan 3 beradik jadi model ibu dia :)

    ReplyDelete
  11. Dengar nama macam bergelora pulak nak pegi sana :)

    ReplyDelete
  12. dah boleh jd model anak anak akak

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.