❤ Layan Jer La ..❤

August 12, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...


Feeling hindustan plak dia..Sandar kat pokok cam Hero Bollywood la pulak


Ni feeling cam saper ni..Agak2 la nak feeling cam Hero Malaya !!


Hehehe cam saper ya ??? Ada gaya tak kita bergambar ..

Abah dia cakap tak yah nak ajar...Dia memang dah tahu camner cara nak bergaya!!!


Layan gambar Akif jappp..Tak tau nak update apa petang ni..Mata tetiba ngantuk jer..Tapi bila tengok jer gambar yang En hubby snap semalam hilang ngantuk..

Layan feeling ngan abah dia kat tepi pantai..seronok la tu leh g jln2 kat pantai..Arini mintak bawak ke pantai lagi..Tak tahu ler jadi tidak pergi petang nie..Abah cakap tgk keadaan camne takleh janji nanti di tuntutnya sampai ke sarang semut ..huhuhuhhhu..sebab tu la abah dia tak nak janji ...


Artikel Menarik yang Lain

14 sang pencerita

  1. Alololo smartnyaaaa Akif.. Hensem boy! hehehehe

    ReplyDelete
  2. dalam lesung pipit dia kak..sweet!
    posing mengancam ada gaya jd model

    ReplyDelete
  3. Memang pandai bergaya Akif nie... Nanti sure ramai peminat. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. Ade cita2 nak jd model Akif nih. Pandai posing dpn kamera gitu. Hehe

    ReplyDelete
  5. Wahh pandai posing eh hehee.. :D

    ReplyDelete
  6. Wow, Handsome boy :) ada bakat jadi model ni kak Lya..hehe :)

    ReplyDelete
  7. Wah! Bijak sungguh bergaya didepan kamera...fotogenik! Ada pulak yg download simpan bawah bantal nanti ni...hehe

    ReplyDelete
  8. Lesung pipit dia tu comel betul. Aset tuuu!

    ReplyDelete
  9. blh jdi model pakain kanak2 ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..