❤ Habiskan Susu Dalam Masa 3 Hari Selepas Di Buka ❤

August 17, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Salam Ahad Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Adakah anda mempunyai susu di rumah ? 
Jangan lupa untuk simpan pek susu di peti sejuk selepas dibuka 
& habiskannya dalam tempoh 3 hari selepas dibuka ye.* 

* Hanya untuk produk PAST, STM dan susu UHT, tidak termasuk susu tepung

Sumber Gambar : Mr Facebook

Artikel Menarik yang Lain

13 Sahabat Setia

  1. btl2...tp x rmi yg thu...

    sb tu dlu dutchlady jd bahan viral.dikatakan ad bendasing dlm air..pdhl dorg biarkan air yg dh dibuka melebihi 3 hari, mmg la air tu akan berubah bentuk, warna dan rasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penah jadi kes camtu ke..
      Ooooo.
      Aah susu mane boleh dah buka biar lama2.
      Kat ghumah ni tak.sampai 24jam dah selesai.

      Delete
  2. haah betul
    tapi 3 hari pun rasa dh len mcm skit
    better lepas buka 24jam habiskan :)

    ReplyDelete
  3. susu tepung?? berapa hari pulak dear

    ReplyDelete
  4. betul2,,slalu bukak terus minum,,ari2 wajib beli,,hihi

    ReplyDelete
  5. Lpas tiga hari mmg tak sedap dh rasa susu tu..

    ReplyDelete
  6. Susu yang dalam kotak tu ke kak Lya? Huhu.

    ReplyDelete
  7. selalu juga lya bli susu uht

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum lya...betul tu..:)

    ReplyDelete
  9. Bahaya klu terminum bnyk susu basi ni kan... thanks sharing Lya..

    ReplyDelete
  10. kalau beli fresh milk memang kena habiskan cepat

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.