❤ DIY : Rock Cactus Garden ❤

August 15, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Salam Jumaat Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Comelnyerrr !!!!!!! Akif ada tengok tadi ... Jom buat kaktus ..mak aiii nak buat kaktus kena ler ada batu Kalau takder camno nak buat kaktus ni ... Kena cari batu dulu baru boleh buat ..Bahan penting tu ..

Cantik kan ??? Nanti kalau ada masa boleh la buat kaktus ngan anak2 ...


Sumber Gambar : Mr Google 

Artikel Menarik yang Lain

20 Sahabat Setia

  1. Assalamualaikum kak, ingatkan kaktus betul. lawa lukis. hehehe ~~~

    ReplyDelete
  2. kreatifnya..boleh la cuba nanti...

    ReplyDelete
  3. wah! nnt bgi tgok yg akk ngn akif plak buat... hehehehe

    ReplyDelete
  4. kalau rajin boleh jugak buat isi2 masa lapang ni...muahahahaha...konon...statement macam belum beranak kecik jer lagi...eh tapi boleh jugak time ash tidur.... hik hik hik...salam jumaat lya...

    ReplyDelete
  5. Mati2 akak ingat kaktus betul...rupa2nya artificial....

    ReplyDelete
  6. cantik...kreatif nye kan....salam aidilfitri :)

    ReplyDelete
  7. Comel sgt! Letak kat rumah tak perlu siram. Buat main baling2 pun boleh. Haha

    ReplyDelete
  8. ni betul2 kena kreatif ni kalau nak melukis

    ReplyDelete
  9. ingatkan kaktus betul..hehe..nak cuba jugak lah nanti..kreatif.. :)

    ReplyDelete
  10. simple senang nak buat dan yg penting sgt cute dan menarik.. thanks sharing..

    ReplyDelete
  11. comelnya comelnya! kak, nak jugak...nanti buat satu set utk sally..hahahaha

    ReplyDelete
  12. Kreatifnya... baguslah. Lebih selamat dari kaktus yg betul kan. Seronok tengok.. :)

    ReplyDelete
  13. Kalau nak kaler tu pakai cat /warna jenis apa kak Lya?

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum lya...wah cantik n kreatifnya...:)

    ReplyDelete
  15. nampak real..tapi lebih suka yang real :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.