❤ #AmBankRayaBergaya Selfie Contest ❤

August 19, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...  

Suka Selfie ?? Kalau suka inilah masanya untuk anda menang hadiah dengan menyertai Selfie Contest AmBank #AmBankRayaBergaya


Adakah anda trend yang akan datang ? Jom tonjolkan gaya selfie anda !!!!! 
Jangan lepaskan peluang anda untuk menyertai  Peraduan #AmBankRayaBergaya   
Anda berpeluang untuk memenangi Samsung Smart Camera  dan monopod bernilai sehingga RM1500 atau H & M Baucer bernilai RM200 !!!!

Kongsi gambar selfie paling bergaya anda dan masukkan kapsyen anda :- 
#Stylfie #AmBankRayaBergaya 
Maklumat contest www.youtube.com/ambanktv

Penyertaan hendaklah dihantar sebelum 29 Ogos 2014 melalui:
1. AmBank Facebook Page @ http://bit.ly/1rXDg3m
2. Instagram 
3. Twitter



NAK JOIN !!!  KLIK SINI 

Artikel Menarik yang Lain

38 Sahabat Setia

  1. Replies
    1. Thanks Cik Nor..haaa apakatacik nor join mana tau rezeki ..

      Delete
  2. lya join ke...all the best ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak hehehee ..Lya selfie ngan anak2 jer tak masuk peraduan ...gambar kat lamansosialpon tak penah nak letak camno nak masuk peraduan selfie2 bagai hehhee ..Just share tuk kawan2 jer Aida ...

      Delete
  3. Huhu..byk contest selfie skrg nih. ^^

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... akifimtiyaz3,

    bagus gak hebahan macam nie kepada yang berminat untung boleh menang hadiah,,,

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalakummussalam... MS
      Tq singgah ..tu la untung la kalau menang kan kan kan ???
      Join lerrr .........

      Delete
  5. seronok org yg ada monopod
    aritu peraduan dari utusan malaysia..ni dri ambank
    yg kreatif tu mmg berpeluang besar dpt ganjaran lumayan ni
    seronoknye...
    *nak kena order monopod ni..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheehe order2 jgn tak order ..takdermonopod pon gambar ambik sendiriboleh jer hahaa ...

      Delete
  6. boleh juga...#abahajaksemuaselfie ...haha, tq Lya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha .sama2 PcL ..leh la join tu nampak bebenorrr sekarang suka selfie hehehe...

      Delete
  7. Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

    jemput singgah blog Wawa - KLIK

    ReplyDelete
  8. Blogwalking dari segmen URL Blog kak mia
    Jom singgah irrayyan.com

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Tak la Ikhwan ..akak share jer hehehe ..Kak Lya mana penah letak muka kat laman sosial hahaha..muka anak2 jer la ..

      Delete
  10. IKEA untuk Kak Lya..slamat malm..:D

    ReplyDelete
  11. uhuk!!uhuk!! mcm best je ni.. :D

    ReplyDelete
  12. Lya x pndai nak selfie Sgt hhee

    ReplyDelete
  13. Byk tul pertandingan yg melibatkan selfie nih...

    ReplyDelete
  14. wow menarik hadianya..Good Luck Kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Lya share jer tuk kwn2 tak join pon..

      Delete
  15. Bestnya hadiah.
    Tapi saya dah ada camera best.hehe..
    Tak gunakan pun..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.