❤ Top Commentators June 2014 Blog Akif Imtiyaz ❤

July 01, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah ..Pejam celik pejam celik beralih sudah kita ke bulan July ..Sekejap jer masa berlalu kita dah melangkah ke bulan July.Bila tiba bulan baru maka ramailah blogger2 yang akan mengetengahkan ENTRY bertajuk ''Top Commentators'' .. Sama jugak la ngan Lya ..

Top Commentators June 2014 Blog Akif Imtiyaz
Jutaan terima kasih semua kepada sahabat yang sudi singgah dan sudi mencoretkan sepatah dua kata komen2 MEMBINA untuk Blog Akif Imtiyaz ..  Terima kasih juga kerana sudi membaca entry di Blog Akif Imtiyaz walaupon kadang kala entry yang Lya buat merapu rapan ..Masih ada yang sudi singgah dan sudi jugak tinggalkan komen ...

Sumber Gambar :- Mr Google
Untuk menghargai JASA BAKTI anda semua sebagai pengomen tegar blog Akif Imtiyaz,Lya dedikasikan entry ini sebagai Tanda Penghargaan tulus ikhlas daripada Lya untuk anda semua Pengomen2 Tegar.

Ok Lya tak nak panjang citer ...Inilah dia 10 pengomen tegar yang Lya maksudkan .. Kesemua mereka adalah mereka2 yang RAJIN dan BESEMANGAT WAJA (hehehehe) dalam memberikan komen.Pendek kata merekalah YANG TERBAIK di antara Yang Terbaik ... Terima kasih Daun Keladi,Ada Masa Datang La Komen Lagi .. Jangan malu jangan segan ya ..


Untuk lebih menghargai mereka2 ni Lya sediakan Link ke Blog mereka semua untuk kita sama2 mengenali sama2 merapatkan ukhuwah sesama kita .. Jom sama2 BW ke blog mereka ...Jangan lupa FOLLOW sekali ya ... Go go go !!!!

Maria Firdz ~ Pemilik Blog Myfirdz-Trulylove
Ismi Ana ~ Pemilik Blog Diari Si Kosong
Ahmad Zumal Md Rayi ~ Pemilik Blog Dunia Zumal
Tyy Markisa ~ Pemilik Blog Tyy DiHati Story
Azhafizah Md Nor ~ Pemilik Blog Si Hati Merah Jambu
Kathy R'bain ~ Pemilik Blog Coretan Hati Kathy 
Sukma Harun ~ Pemilik Blog Cerita Maya Persada 
Husna Zahidi ~ Pemilik Blog Husna Zahidi 
Mas Zull ~ Pemilik Blog Mama Maszull


TAHNIAH UNTUK MEREKA SEMUA ... Lya jugak nak ucapkan terima kasih buat semua sahabat yang sudi komen kat blog Lya walaupon tak tersenarai kat sini ..Anda semua memang hebat .. Terima kasih sekali lagi .. Tak dilupakan juga kepada ‘'Silent Reader’' yang sudi singgah membaca entry2 Lya .Terima kasih banyak-banyak kerana tidak jemu dan tidak jemu2 singgah ke sini ..

Akhir kata Salam Ukhuwah Fillah ..Moga ikatan kasih sayang yang terbina merapatkan lagi ukhuwah sesama kita ... Ingatan tulus ikhlas daripada Muhammad Akif Imtiyaz untuk semua sahabat Lya,"Salam sayang dari Akif untuk semua ".... Akif cayunk korang ..Alahai nak menyelit jugak Si kecik Lya nie ..Ni ucapan Akif sendiri tau bukan Lya yang ucap ..Cuma Lya tolong tulis jer ..

Terima Kasih ...

Artikel Menarik yang Lain

28 sang pencerita

  1. Eh, ade name ana laa .. Wutt wutt..terharu. Hehe. Terima kasih k.lya. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada ada hehehe ..Nanti jgn lupa dtg la komen lagi .. Salam Ramadhan Ana

      Delete
  2. wooww .. rajinnya diorang singgah komen .Niesa tak sempat sebab buzy bila dah start sem baru .. huhu .. nanti kena aktif balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow..hehhee ..takper Niesa biasa la bila dah busy ..Anyway tq jugak sebab sellau jugak komen kat blog Kak Lya nie ..tq so much ..

      Delete
  3. mereka suma mmg rajin.
    mmg layak diberi ganjaran.

    ReplyDelete
  4. tahniah buat mereka
    pengomen rajin...alhamdulillah
    tahniah jugak buat akak..pasal..jengjengjeng...
    http://umikasum.blogspot.com/2014/07/top-komentar-blog-yumida-jun-2014.html
    tq bebyk sudi mengomen kat blog yumida
    moga ukhuwah antara kita terjalin erat
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  5. tahniah buat mereka semua
    pengomen rajin
    tahniah jugak buat akak..pasal..jengjengjeng...
    http://umikasum.blogspot.com/2014/07/top-komentar-blog-yumida-jun-2014.html
    tq bebyk sudi mengomen kat blog yumida
    moga ukhuwah antara kita terjalin erat
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  6. tahniah
    http://umikasum.blogspot.com/2014/07/top-komentar-blog-yumida-jun-2014.html
    tq bebyk sudi mengomen kat blog yumida
    moga ukhuwah antara kita terjalin erat
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  7. tahniah
    http://umikasum.blogspot.com/2014/07/top-komentar-blog-yumida-jun-2014.html
    tq bebyk sudi mengomen kat blog yumida
    moga ukhuwah antara kita terjalin erat
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  8. Tahniah mereka yang terpilih. Kena cuba lebih lagi ni :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum lya...tahniah2 buat mereka semua yg rajin singgah ke sini...:)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum lya,,,tahniah2 buat mereka...:)

    ReplyDelete
  11. Thniah buat semua yang tersenarai....

    ReplyDelete
  12. Wow... Nama zumal pun ade yer... Thanks Lya :))

    ReplyDelete
  13. thniah buat mereka yang rajin, pengomen rajin :)

    ReplyDelete
  14. tahniah semua..insyallah lya akan selalu brkunjung ke cne

    ReplyDelete
  15. tahniah buat semua..
    terima kasih buat akak jugak yg tak jemu ke blog husna..:)

    ReplyDelete
  16. Wah ramainya..tahniah semua!

    #Xde dlm senarai..sdh..:'( hihihihi

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada Lya kerana menjadi top 10 blog syukurnya sihat

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/07/top-komentator-blog-syukurnya-sihat-jun.html

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua..thanks jugak untuk Kak Lya sudi singgah ke blog Fiza :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..