❤ Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com ❤

July 19, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ..
Selamat Tengah Hari Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah, tengah Hari ni mendung jer...indah dan mendamaikan. Lya join Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com .Segmen ni anjuran blogger Mia Liana pemilik Blog Mia Liana. Jom sama2 Support rakan blogger kita.


Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com bermula pada hari ini sahaja, 19 Julai 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

20 blogger yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan akan menerima kad raya dari Mia Liana. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 sang pencerita

  1. thanks singgah blog nadyya =)

    selamat bsegmen kak ^^

    ReplyDelete
  2. slamat bersegmen.
    siap agaknya btuah nnti.

    ReplyDelete
  3. singgah sini laa :D
    new blogger XD
    follback?

    http://justanamazingheaven.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.
    Saya dtg dr segmen yang sama.
    Gud luck!

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. blogwalking kat sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. salam kunjungan balas, terima kasih sudi singgah ke blog saya... good luck yer!

    ReplyDelete
  7. saya pun nak ucap terima kasih juga..

    ReplyDelete
  8. balas kunjungan :) click3 nuffnag :)

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yang sama...semoga berjaya.. ada masa singgah la
    ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen k.Lya. ^_^

    ReplyDelete
  11. salam...

    terima kasih sudi join segmen ini.

    tahniah ya...

    http://www.mialiana.com/2014/07/pengumuman-pemenang-segmen-kad-raya.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!