❤ Hehehehe .. Sahabat Ada Tak Yang Buat Camni ❤

July 03, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ..
Selamat Pagi Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Sumber Gambar :- Mr Facebook 
 '' Bila rindu pada suami..tak payahkah update status kat Facebook,
Beritahu seluruh dunia ..Sebab ada orang lain yang baca 
Terasa nak muntah ...Kalau cerdik ,SMS la terus kepada suami ''

Betul doh kata Ustaz Azhar Idrus ni ...Tak yah la nak UPDATE2 sangat ..
Buat malu jer ..SMS kan ada WHATSAPP pon ada ..
Tak cukup lagi We Chat pon ada ... 
Heheheehehe mohon jangan TERASA !!!

Artikel Menarik yang Lain

29 sang pencerita

  1. Setuju..
    Buat apa nak satu dunia tahu kita rindu suami ke, rindu anak ke.. Kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Sue .....rindu anak blh tahan lagi rindu suami buat status kat FB ,malu ehhh

      Delete
  2. tak pernah kot..buat malu je haha..hf ada kol je la :D

    ReplyDelete
  3. Hahaha..tu selalu. Tapi kebanyakan orang malu laa nak cakap direct. Selalu buat status pesbuk sebab berharap si dia perasan. Gitu. Hehehe

    ReplyDelete
  4. hahah..sokong dan setuju 500% kak lya..hihi

    ReplyDelete
  5. heheh... telefon terus jer... cakap sendiri tak yah orang lain tahu...

    ReplyDelete
  6. setuju..skarang dh jdi mcm trend kan kak lya... =='

    ReplyDelete
  7. Dunia tanpa batasan kak lya....

    ReplyDelete
  8. Hmm... Bg sy biarlah.. Itu hak masing2... Sy suka je tgk..bersihkn hati dan bersgka baiklah... Doakan kebahagiaan mereka insha Allah hati kita juga bahagia...

    Bg sy, bab ni ok lagi... Tapi yg dok buat ibadah post fb atau blog tu lagi tak ptt kot..

    ReplyDelete
  9. Sib baik SA xde suami...hehehehehe

    ReplyDelete
  10. Cakap direct via phone kan lebih romantik gitu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.