❤ Giveaway by Azura Abd Rahman Duit Raya 2014 ❤

July 02, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ..
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah diberi sedikit kesempatan masa dan ruang petang ini ..Sempat jugak Lya join Gveaway by Azura Abd Rahman Duit Raya 2014. Giveaway ni anjuran blogger Azura Abd Rahman pemilik Blog Azura Abd Rahman. Jom sama2 Support rakan blogger kita. Tq Syira Lokman tag Kak Lya ...


KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!!

Hadiah: 
Duit Raya RM6 x 14 orang

Cara:
2. Buat entry yang bertajuk " giveaway by azura abd rahman duit raya 2014
3. Copy & paste banner kat atas tu.Link kan banner pada entry ni.
4. Tag 5 orang kawan untuk join GA ni (kawan tu mesti tau tau)
5. Last,tinggalkan link enty dalam ruangan komen GA

Senang tak?
Pemenang akan zura pilih secara rawak.

Tarikh tutup:
23 Julai 2014
atau
Bila peserta mencecah 147 orang
(which ever come last)

Ok Lya Tag 5 Sahabat 

 ❤ Asha Lya ~  http://blogashalya.blogspot.com/  ❤
 ❤ Ismi Ana ~ http://annaputri20.blogspot.com/ 
 ❤ Husna Zahidi ~ http://husnazahidi.blogspot.com/ ❤
 ❤ Maria Firdz ~ http://myfirdz-trulylove.blogspot.com 
 ❤ Anizz Anissa ~ http://adnan-daughter.blogspot.com/ 

Jom La Join !!! ..Untuk sahabat2 yang Lya tak tag boleh jer nak join ..Lya tag sebab syarat Giveaway ni kena tag 5 sahabat .. Kalau ikutkan nak tag semua ..Hehehee .. Jom Join !!!


Artikel Menarik yang Lain

11 sang pencerita

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.