❤ CPUV Rakuten ❤

July 24, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Tadi hati ni tergerak nak TERJAH Mr Nuffnang sebab nampak ada satu iklan duk menari2 kat blog.Dapat CPUV lagikah ??? Kalau ya la tekaan Lya maknanya Mr Nuffnang sayang sayang sayang la ngan Blog Akif Imtiyaz ni ...

Apalagi Lya jenguk Mr Nuffnang sekejap .Yeyyyy betul la tekaan Lya,Alhamdulillah melekat jugak CPUV Rakuten untuk Blog Akif Imtiyaz ..Terima Kasih Mr Nuffnang..Syukur syukur Ya Allah..Rezeki ramadhan datang lagi ...




Berbalik pada CPUV Rakuten ni..RAKUTEN tu apa kebenda la ya ??? Adusss tak pernah pulak dengar.Maka tangan Lya ni  laju jer mengggggoogle ..Apakah dia benda alah Rakuten ni ?? 


Ok ..Dah dapat .. RAKUTEN ni sebuah website SHOPPING ONLINE.Pusat beli belah dalam talian la ni.
Kalau camtu lepas ni boleh lerrr kita shopping sakan kat RAKUTEN .. Sebab per tau,kat Rakuten ni macam2 ada..Ada barangan elektrik & elektronik,fesyen,barangan bayi,buku,barangan permainan,kecantikan dan macam2 lagi ..Semuanya dalam satu BUMBUNG yang sama ..Pendek kata semua ada..senang nak beli belah kat sini ..Dan yang paling UTAMA jimat masa jimat tenaga sebab kita hanya perlu pilih barang ..Bayar dan TUNGUUUU barang sampai .. kat depan pintu rumah jer ..Mudah dan senang !!! Berbaloi2 membeli belah kat RAKUTEN.

Nak tahu lebih lanjut mengenai RAKUTEN .. Boleh KLIK SINI 

TERIMA KASIH LAGI SEKALI MR NUFFNANG yang baik hati 
TERIMA KASIH jugak RAKUTEN 

Iklan ni sekejap ada sekejap takder ..Main sorok2 la tuuu ..Ok la kalau nampak tu minta tolong KLIK KLIK KLIK ya ..Tq so much sahabat blogger ..

Artikel Menarik yang Lain

18 Sahabat Setia

  1. wahahahha ayat pujuk tuuu pentingg... tahniah kak lya ! rejekiiii

    ReplyDelete
  2. OK OK.. Mama klik tuk Lya...
    Mama kurang cpuv sekarang... Tahniah dear

    ReplyDelete
  3. wah bestnya.. murah rezeki dekat nak raya ni

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat CPUV baru lagi.tahniah kak.

    ReplyDelete
  5. tahniah tahniah. klil iklan rakuten sekali!

    ReplyDelete
  6. Sekarang CPUV dah tak lekat, selalunya bila trafik blog ok...macam ni lah. Kedukut betul Nuffnang... :). Tahniah Lya, sampai dah ada 5 on going... Murah rezeki

    ReplyDelete
  7. tahniah kak lya..dah lama tak dpt cpuv baru..

    ReplyDelete
  8. Katanye Rakuten cam Zalora siket2. Entahlah. Tak pernah lg beli brangan by Rakuten. :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah Lya... Rezeki menjelang lebaran tu...

    ReplyDelete
  10. salam singgah. syukur Alhamdulillah, seronoknya. tumpang gembira la camni. saya punya kalah chipsmore :D

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum...

    tahniah yer dapat cpuv daripada nuffnang moga sukses selalu k... rezeki nak raya nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  12. untunglah kak lya kan..cik akak seketul batu je cpuv tu kak..haha..
    alhamdulillah,,,,memang rezeki anak-anak2 akak lah tu....selamat menabung akak

    ReplyDelete
  13. Ingatkan apa tu rakuten. macam mee ramen dalam cerita naruto ja

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah... tahniah. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :) :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :) :)

    ReplyDelete
  16. Salam. Salam kenal.

    Singgah jalan-jalan jenguk Rakuten. Heeee,

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.