❤ CPUV Nuffnang ~ Waku Doki Campaign ❤

July 14, 2014


Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...



Alhamdulillah tadi Lya berkesempatan menjenguk akaun Nuffnang .. Syukur alhamdulillah melekat satu lagi CPUV daripada pihak Nuffnang untuk blog Lya . '' Waku Doki Campaign ''Rezeki di bulan Ramadhan Al Mubarak.Terima Kasih lagi sekali Mr Nuffnang dan juga pihak pengiklan yang masih sudi beriklan untuk Blog Lya.Jangan lupa nanti bagi la lagi ..lagi lagi dan lagi ...

Waku Doki Campaign apa tuuu ?? Sekali dengar cam JEPUN daaaa .. Lya tak tahu jugak apa benda tu Lya google jap tadi dapat jugak tahu sikit2 mengenai Waku Doki Campaign ni ..  

Wakudoki Dance Contest (“the Contest”) is organized by Toyota Motor Asia Pacific Pte Ltd (“the Organizers”).Ooo Toyota punya kempen la ni ...  Iklan berdurasi 1:46 memaparkan seekor gorilla sedang asyik menari bersama beberapa lelaki dalam sebuah hutan .. Nak tahu kisah selanjutnya jangan lupa tonton iklan ni tau  ..Waku Doki Your Way To Tokyo ..



Thanks Mr Nuffnang & Toyota

Terima kasih juga untuk semua sahabat Lya kerana masih sudi menabung Mr Nuff  yang menari2 kat Blog Lya.Terima Kasih daun keladi nanti ada masa KLIK lagi lagi lagi dan lagi ..Thanks All !!!

Alhamdulillah kempen '' Kastam Malaysia '' masih lagi berjalan..Dapat pula satu lagi CPUV dari Mr Nuff ..
Syukur syukur .. Semoga semangat berblogging makin berkobar2 lepas nie ..


Artikel Menarik yang Lain

21 sang pencerita

  1. tahniah kakak! semoga makin murah rezeki tau! :)

    ReplyDelete
  2. sama kita dapat jugak.. tp tak dgr suara lagi.. sebab pc opis takder la pulok.. hehehhe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah , rezeki ramadhan ... saya x tgk lagi ...

    ReplyDelete
  4. tahniah..sy pun bru dpt iklan yg same..eheh

    ReplyDelete
  5. salam. tahniah tahniah tahniah hehe

    ReplyDelete
  6. excited nak tengok iklan tu menari2 kat blog
    moga kita sentiasa dimurahkan rezeki dpt cpuv
    suka tgk kalau earningnya beranak pinak..hepi!

    ReplyDelete
  7. Tahniah Lya... Moga makin masyuk yer :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah dan tahniah, rezeki Ramadhan

    ReplyDelete
  9. Rezeki Ramadhan tu kak tahniah

    ReplyDelete
  10. tahniah....akak pun dapat gak.....

    ReplyDelete
  11. Congrats Kak Lya..bestnya daat CPUV baru lagi

    ReplyDelete
  12. Best betul dpt cpuv baru......

    ReplyDelete
  13. tahniah kak lya.. nampak nanti husna klik2 ye..;D

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.