❤ What's In Your Bag ~ Jom Register ❤

June 12, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Pagi Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Saper suka shopping kena JOIN ni tau .. What's In Your Bag .. Lya dah JOIN tadi ..Hehehe shopping sakan u  TOTAL RM4,997.80 .. Wow wow wow sekejap jer shopping tak sampai satu jam habiss RM4,997.80 ..Mak kau BIAR BETULLL ..Betul la ni ..kenapa tak betulnyerr ..tak caya meh tengok apa yang Lya beli tadi hehehe ..Poning denn duk tgk barang denn main ambik jer hahahahha ...


 Dah tak tahu apa nak dibeli ..main bantai jerlaaa nak cukupkan RM5,000 hehehehe ..Poning kepala duk pikir banyak2 ambik jer la apoo yang adooo ... 

Korang mesti raser Lya ni takder kerja ker ..Hehehe ..pasni tiba giliran korang plak takder kerja ..Nak JOIN benda ni meh REGISTER sini .. "What's In Your Bag'' Indulge at Malaysia Airport ..

Sebelum korang register tu Lya terangkan sikit la pasal benda ni hehehe ..Ok benda ni sebenarnya nak terang cara senang orang faham la yerr ..Ok kita akan di beri duit RM5,000 (bukan duit betul la olok2 jerr tu duit alam maya hahahaha) ..pastu kita di suruh SHOPPING kat WEBSITE Indulge at Malaysia Airport tu...Haaaaa pilih la apa yang kita nak dan shopping lahhhh sesuka hati hingga habis duit RM5,000 tu ... Bila dah habis semua tu dan masuk dalam carta kita lengkapkan semua butir peribadi terus jer SUBMIT ... Pastu TUNGGU KEPUTUSAN ..Tiap2 hari seorang pemenang akan dipilih dan semua barang yang telah dibeli (konon2 beli la yer ) akan jadi milik kita kalau kita TERPILIH SEBAGAI PEMENANG .. Tak ke Best namanyerrr tuuu ..Hehehe tak nak ker tak nak ker !!!!


Nak terang banyak2 takut ada yang pening kepala pulak kan ??? Ok ok kalau nak tahu lebih lanjut lagi boleh terus ke LAMAN FB Indulge at Malaysia Airports . Kat situ lagi banyak maklumat yang boleh korang dapat ...  Jangan lupa join tak rugi pon hehehehe ...Mana tahu boleh MENANG HARIAN .. Mana tahu boleh pulak menang hadiah UTAMA RM 25,000 membeli-belah di KLIA2 ..Seronoknyerrr !!!

Jom ajak sekali adik kakak abang mak ayah sedara mara kita pakat2 JOIN sama .. InsyaAllah ada rezeki kita nanti ...Jom la JOIN ... KLIK SINI 

Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. Woahh. RM5000? Nakkk joinnn!

    ReplyDelete
  2. wah...boleh berpinar mata nak pilih apa...hehe

    ReplyDelete
  3. bakpo la macam best gilaaaa...hahahaha....nnt kalau sempat nak join gak :D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum lya...mcm best jer ni...kalau ada masa nak join juga la...:)

    ReplyDelete
  5. Wow...menarik nie...mesti join...

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..