❤ Terima Kasih Pengirim MISTERI .. ❤

June 20, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Petang tadi Lya dapat satu sampul surat .Bila bukak sampul tu ada satu Tudung Bawal Plain kat dalam sampul surat tu ..Pos biasa bersetem RM1.Lya tertanya2 jugak la siapa yang bagi sebab kat dalam sampul surat tu takder nama pengirim.Tak tahu nak cekau kat mana nak cari siapakah pengirim bertuah ini. Huhuhu,ada saper2 yang kirim tudung ni kat Lya ker??Tolong angkat tangan..Hehehee ..

Lya dah cuba godek2 kat mana2 tapi setakat ni tak jumpa lagi SIAPAKAH PENGIRIM BERTUAH ini ..
Siapa yang bagi ya ???  Dekat cop stem tak berapa clear sangat ..Tapi rasa2 dari Perak ... Lya cuba cari punya cari ruper2 nya Lya ada menang tudung kat Giveaway Diari Jejaka Hangat ..Mungkin ini tudung yang Lya menang dari Giveaway tersebut agaknya ..

Hari tu ada borak2 ngan Angah kat Fb ..Angah dah bagi semua detail kat sponsor.Nama sponsor..Ana ''Tudung Bawal by Ana''..Jadi Lya tak dapat nak cari siapa tuan punya tudung yang telah bagi hadiah ni sebab takder nama sebenar dan takder tulis apa2 kat dalam sampul surat tu  ...

Apapon Lya nak ucapkan terima kasih sekali lagi atas hadiah Tudung Bawal Plain warna Ungu yang cantik ini ... Tq Ana ... Walaupon tak tahu Ana mana ..huhuhuhuhu....

 
Terima kasih untuk Angah jugak kerana penganjuran Giveaway yang AWESOME ini ..
Jom TERJAH blog Angah Diari Jejaka Hangat ..Jangan lupa FOLLOW blog Angah tau !!!!


Artikel Menarik yang Lain

17 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..