❤ Terima Kasih Blogger Mama Mursyid ❤

June 12, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Tengah Hari Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Hai hai hai ... Jumpa lagi kita di hari yang indah ini ... Psstt psstt tengok TAJUK atas tu .. Ok ini adalah entri penghargaan OK ... Ucapan terima kasih buat Blogger Mama Mursyid aka MM kerana sudi review blog Lya ..Terima kasih daun keladi nanti buat laaa lagi ..hehehehe ..

Kenapa di REVIEW ..Ok Lya citer ..Lya antara 10 pengomen tegar untuk blog My Wonderful Life milik Mama Mursyid .. Dan sebagai menghargai pengomen tegar blog My Wonderful Life ,MM telah MEREVIEW 10 blog yang telah tersenarai .. Blog Lya di tangga ke 3..


Cer tengok apa kata MM tentang blog Lya ..


Ok dah selesai baca kan ?? Apalagi jom kita TERJAH blog MY WONDERFUL LIFE ... Jangan lupa FOLLOW tau .. Macam2 ada kat blog MM nie .. Antaranya 
resipi yang lazat2 ,parenting,online shopping,product review,travel & jugak Giveaway ..

Sedikit tentang Blogger MM .. MM sebenarnyerr seorang guru dan juga surirumahtangga .. Isteri kepada Ahmad Khushairy dan ibu kepada Ahmad Mursyid ..Budak comel tu yang cute miut sesangatt tu ..Geram tengok dia senyummm .. Nak tengok anak comel MM jom singgah blog MM ya ...Kalau nak kenal MM lebih dekat boleh la kita sama2 TEROPONG blog MM ..
Happy blogging dear !!!!...



Artikel Menarik yang Lain

11 sang pencerita

  1. Tahniah kak Lya. Rajin kak Lya terjah blog Mama mursyid. Ana pun suke gak bace blog mama mursyid ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ana .. hehehe ..Kak Lya ni jenis mudah sikit kawan ngan orang lgpon akak suka la bab2 terjah2 blog orang ni hahaha ..Best ka baca blog seseorang bila kita rasa kita pon masuk kat dalam tu hehhee ..Raser dihargai bila ada entri untuk pengomen ..

      Delete
  2. alahaiiii terharu kite dibuat sis lya ni... btw tq lya.. semoga ukhuwah ni berkekalan.. insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai kiter pon terharu jugak bila baca hehehe ..Semoga jalinan ukhuwah ini kekal berpanjangan hendaknyerr ..Bila kita nak jumpa nie ..Hehehehe .. Kalau lerr leh jumpa .. Doa banyak2 satu masa nnt kita jumpa tau .. Aaamin aamin ..

      Delete
  3. semoga ukhuwah berkekalan... saya jrang tinggalkan jejak di sini.
    Tetapi saya tag SIS di blog saya... silalah !

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  4. tahniah ya kak lya .. hehe ~ :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum lya...seronokkn kalau dpt kwn alam maya yg baik hati mcm ni...:)

    ReplyDelete
  6. Bestnya ada blogger review blog kak Lya :) congrats!

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..