❤ Peraduan Instagram - "Apa Cherita HABIB? " ❤

June 27, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Salam Jumaat Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Jom Sertai peraduan Instagram "Apa Cherita HABIB?" dan menangi barangan kemas dari HABIB!!!

Wahai sahabat ku yang comel2 kacak2 semua .Ni Lya nak bagitahu mengenai satu lagi peraduan tajaan Habib Jewels tapi kali ni peraduan kat instagram .Kat INSTAGRAM Kat INSTAGRAM bukan kat Blog tau... Peraduan ni diberi nama "Apa Cherita HABIB? " Pada sahabat2 Lya yang mempunyai akaun instagram tu boleh la JOIN ..Kalau takder akaun instagram cepat2 buat satu akaun hehehhe ..Mana tahu ada peluang memenangi barangan kemas daripada HABIB JEWELS ..

SUMBER GAMBAR : Facebook Habib Jewels

Syarat Penyertaan


1. "Follow" Instagram HABIB di http://instagram.com/habibjewelsofficial
2. Cari gambar peraduan berikut di Instagram dan tulis apakah yang "dicheritakan" oleh watak berdasarkan gambar tersebut dalam hanya 10-20 perkataan.
4. Tuliskan "cherita" anda pada ruangan comment di gambar Instagram tersebut.
4. "Cherita" yang paling menarik akan dipilih sebagai pemenang!
5. Peraduan berlangsung sekarang sehingga 20 Julai 2014.

KLIK SINI untuk JOIN !!!!!!
All The Best Sahabatku ...


Artikel Menarik yang Lain

6 sang pencerita

  1. Macm menarik, jangan dilepaskan peluang macam ni. ;)

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya bagi yg join...

    ReplyDelete
  3. lumayan,,,,gud luck sis & semua

    ReplyDelete
  4. terhad sikit nak join sebab tak de instagram..huhuuh..

    ReplyDelete
  5. wow..best contest ni..Good Luck kak

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..