❤ Mood Bergambar Datang Lagi ❤

June 04, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Bila MOOD BERGAMBAR dia datang ..meh ler kita TANGKAP GAMBAR 
Tangkap gambar tangkap gambar ..Kalau tak tangkap nanti kan lari pulak,hehehe ..
Mood Akif sekarang sekejap suka sekejap tak suka dah bab2 bergambar 
Kalau datang MOOD SUKA dia ..Macam2 pose dia nak buat 
Kalau takder MOOD suruh macam manapon tak nak dia 
Jangan cuba paksa2 nanti makin pelik kerenah dia 

Ni time MOOD DIA DATANG ..Suka sangat la bergambar 
Sesekali Akif suka jugak BERLAWAK ..Selalu cakap camni 
( Umi nak ambik gambar ni utk apa,FB ke,IG ke ataupon nak letak dalam Blog
Pastu dia akan buat macam2 memek muka..sambil cakap ngan Umi 
''Ambik la ambi la ambik la''..Minta suruh SNAP gambar dia 
Dia dah pandai bertanya dah mana Umi nak letak gambar dia ..
Alahai mulut dia sekarang pot pet pot pet 
Cam mak nenek ...Cakap jer kerjanyerr 
Diam time tdoo jer Zzzzzzzzzzzzz ...






Artikel Menarik yang Lain

28 sang pencerita

  1. comelnye..ade lesung pipit macam syira ..hehee

    ReplyDelete
  2. Da besar da anak teruna ni. Hehe.. Comel ^_^

    ReplyDelete
  3. Mesti gambar Akif byk dalam phone ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheehe semau gambar anak2 jer kat Phone akak ni Jia ,,hhehe

      Delete
  4. pewiiit,,adik ku,...makin kacak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe yer ker kacak ..Bilerla nak jumpa nie ...RINDU LERRR ...kat blog kat FB mana samerrr Ty,..

      Delete
  5. Akif, pinjam lesung pipit!! :p

    ReplyDelete
  6. comel!! ada lesung pipit lagi.. =)

    ReplyDelete
  7. Alahai, comelnya budak sorang nie. kita ambik gambar sama-sama boleh ? hehe :)

    ReplyDelete
  8. comelnya Akif dengan lesung pipit dia tu

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum lya...comel ada lesung pipit tu...:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..