❤ Mana BABY .. Mana BABY !!!! ❤

June 17, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Tengah Hari Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah masih bernafas lagi pagi nie ..Syukur padaMu Ya Allah kerana masih memberikan aku kesempatan untuk terus menyedut udara segar di Bumi Malaysia ini ..Alhamdulillah ...

Semalam kan kan kan ..Banyak bebenor Lya tengok orang duk SHARE gambar BABY kat FB jugak WHATSAPP .. Mula2 tengok jenuh jugak la nak cari apa kebenda yang kita nampak .. Soalan yang ditanya mula2 sekali Apakah yang anda nampak kat gambar tu ?? Pastu bila tak tahu ditanya pulak Adakah anda nampak baby kat gambar tu .. BABY !!!!! Kat mana pulak baby ...Cari punya cari ngan mata kasar tak berapa nak nampak..Pakai mata hati hahahahaha baru nampak .Mata hati la konon..pada hal En Hubby yang nampak dulu ...


Cer cari cer cari kat mana BABY dalam gambar ni.... 

Ada BABY kat situ kan ??? .. Comel jer ..Tapi nak tanya jugak lerr gambar asal kat atas tu gambar BETUL atau gambar yang telah diedit ...Gambar bawah ni Lya dah edit untuk lukis bentuk baby tu haaa ..Alololo comelnyerrr ... BABY CUTE ..



Haa aaa ni dia BABY SEBENAR ..Baby AKIF ..Heheheehe .. Tak perlu nak cari2 dah ada tersengeh depan mata ... Tetiberr RINDU SAAT2 NI ..

Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. ehhh mcm nampak real la kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la macam gambar betul jer kan Lya ..

      Delete
  2. Haha..tgk jauh2 mmg baru nampak. Yg gambar last tu cam match je kan ngan gambar 1 & 2.

    ReplyDelete
  3. laa...itu kee..baru tauu...hehe

    ReplyDelete
  4. saya nampak. daya imaginasi saya agak ok. dapat mencari dalam 3 saat. (angkat bakul sendiri)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak lyatak nampak sangat mula2 ..hubby laju jer nampak hahaha ..

      Delete
  5. Xnmpk lah.. Huhu..gmbr kdua bru nmpk..ngee

    ReplyDelete
  6. Berkali2 tengok baru dapat jawapan... Alhamdulillah jawapan zumal sama cam Lya berikan tu... Hehe berjaya :)

    ReplyDelete
  7. tgok btul2 br tyy nampak :) creative kan,,,gmbr ketiga jelas comel,

    ReplyDelete
  8. aritu pun dok sibuk cari dalam gambar..rupanya punyelah besar gambar baby tu kan.. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..