❤ Kat Facebook Ni Macam2 Jenis Orang Ada ...❤

June 04, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Watak – Watak Pengguna Di Facebook

1. MODEL 
Tukar gambar setiap hari..sekejap pic Arianna Rose sekejap pic Mya Arlyssa pastu tukar lg ke pic Fajar Aiman... huhuhuhuhu..

2. MACAM PENJENAYAH 
Tukar nama setiap hari…Tak tau la apa kesss nama dia tu selalu bebenor tukar2

3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS 
Namanya menggunakan simbol² sehingga menyusahkan kwn² nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh - 71M@T -> Jimat) Alahai pelik la korang nie..

4. WARTAWAN 
Suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting ..sekejap2 kuar kt wall camtu camni ..mcm itu mcm ini ...

5. PENGGANAS 
Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)
Kalau kit

6. BINTANG FILEM 
Suka update status setiap 5 minit

7. BINGUNG 
Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-’

8. PERASAN HEBAT 
Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy ...

9. BUDAK HINGUSAN 
Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gambar dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?

10. SHOWOFF 
Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile ..

Semua kat atas tu NOT ME OK .. Huhuhuhuhu ....Sodihhhh ngan watak2 pengguna Fb ni ..


Gambar takder kena mengena ngan entri yerr ....


Artikel Menarik yang Lain

32 sang pencerita

  1. Haha....macam2 perangai dorang...

    ReplyDelete
  2. bosan kalau ada orang suka update ape2 je yg diorang buat kt facebook..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tu la sesekali ok la kan ..ni sepanjang masa sari keluar umah sampai ler balik umah duk update huhuhuhu ..

      Delete
  3. manusia kan ada pelbagai jenis dan ragam. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul la tu Aswadz ..,mcm2 jenis mcm2 ragam

      Delete
  4. Maybe zumal salah sorang dari mereka... Hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhuhu no berapa tu Zumal bagi pencerahan sikit hehehehe

      Delete
  5. Hahaha..biase la tuu.. Sekarang tgk kat facebook ramai yg suka buat status 'marah2' je. Ntah pape je bebudak skrg. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Ana ..mcm2 hal la sekarang ni ..

      Delete
  6. haha...nombor 4 tu selalu jumpa
    jarang aktif kat fb
    tp selalu jd pembaca kat fb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Lya pon jarang jugak kat FB sekarang ni cuma joincontest2 jer la kat FB ..
      Nak duduk mengadap layan status mmg tak penah la huhuhuhu

      Delete
  7. hahahaha..pelbagai ragam,,,fb sy gmbr kek je,,camner tu (pemalu kot),hahahahhaha

    ReplyDelete
  8. Itu majoriti yg jenis suka mengharapkan penghargaan dr manusia.. Maybe..huhu

    ReplyDelete
  9. paling pening juga tengok iklan entah apa²..buat semak wall..sebab tu kathy tukar fb baru,yang lama entah apa²..hehehe..

    ReplyDelete
  10. sama la dgn saya. saya rasa org muda skrg lebih suka Twitter berbanding dgn Facebook.

    ReplyDelete
  11. hehehe..husna plak yg jenis diam tak berupdate..
    tp suka muncul komen atau like kat post org..:p

    ReplyDelete
  12. macam2 ade kak lya.. yang poyo pun ado..huhuhu..

    ReplyDelete
  13. hmm... harap kita antara golongan positive di fb bukan golongan negative...

    ReplyDelete
  14. haha .. budak zaman sekarang, buat apa semua nak bagitahu orang. Masuk tandas pun nak update status :D

    ReplyDelete
  15. macam² ade..kurang sikit focus kat facebook tu..

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum lya...betul tu mcm2 ada...:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..