❤ Hadiah Kurma Daripada Blogger Zumal ❤

June 11, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah hadiah kemenangan untuk Segment: Just RT This yang telah
dianjurkan oleh blogger Zumal dah selamat Lya terima tengah hari tadi.Sekotak kurma Yusuf Taiyoob  .... Rezeki sempena menjelangnya bulan Ramadhan..


Terima kasih Zumal .. Alhamdulillah sekotak kurma untuk Lya dan keluarga ..Bila bukak jer pembalut kertas tu ada satu kad nama dari Zumal ..Hehehe tq tq tq ... Terima kasih sekali lagi tau .. nanti jangan lupa buat Giveaway lagi  ..Moga jalinan ukhuwah sesama blogger berkekalan hendaknya ...

Jangan lupa TERJAH blog Zumal ya .. DUNIA ZUMAL ... Follow jugak tau !!!! 


Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. wahh lya.. stok kurma untuk bulan puasa dahh ready ni.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la mama mursyid...awal2 dah dpt kurma..

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki nak masuk bulan puasa ni.dah ade stock kurma da :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kak lya....kurma makanan kegemaran selalu...tak kita masa bulan ramadhan or tak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Jia...sama lerr kita kt umah akak ni ank2 slalu mkn kurma dan kismis jugak..

      Delete
  4. Selamat menikmati kurma yer Lya... Thanks for this review. Hehe :))

    ReplyDelete
  5. Wahh.. Alhamdulillah. . Rezeki.. trus zara tringat iklan kurma yusuff taiyooobb.. =D

    ReplyDelete
  6. Wah..dpt kurma yusuf taiyoob.. Hehe

    ReplyDelete
  7. wah rezki nk puasa nie..hihi..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum lya...alhamdullilah n tahniah dpt hadiah kurma YT...:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..