❤ Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman ❤

June 26, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Pagi Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ..

Alhamdulillah malam ni Lya berkesempatan join satu lagi Giveaway yang dikelolakan oleh blogger Syira Lokman,pemilik blog Syira Lokman ..Jom sama2 kita support rakan blogger kita !!

Untuk Giveaway Syira kali ni ..Lya salah seorang sponsor.Kali ke dua Lya sponsor GA Syira ..Syira bagitahu Sponsor pon boleh join.Apalagi Lya pon join jugak laaa ..


Hadiah menarik, rugi kalau tak join :D

Syarat :

1. Follow blog



3. Follow twitter [SyiraLokman] *jika ada

4. Like sahaja fanpage berikut :
(syira saja tak letak button like sbb nak anda lihat sendiri page ape yg anda like)


Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
-bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan URL facebook DAN entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Bloglist Ogos dan September x10 [Syira]
Kad blogger dan Kad raya x2 [Syira]

Novel Ramlee Awang Murshid Sunan Nanggroe Sang Kembara x1[syahmi]
Hello Kitty Bath Salts x1 [AHR Online Shope]
Shawl x 2 [hunnyshawl]
Shawl x1 [SarahAbdullah]
Tudung x1 [norfarihan]
Kerongsang x1 [norfarihan]
2 brooch x1 [irine]
Kad blogger x5 [ana.ahmad]
Sticker keyboard x1 [Ashalya]
Header x1 [Syaza]
Banner non animated x5 [kakyah]
Bloglist x10 [Syaza]
Blog Review x3 [wan.ashikin]
Voucher RM5 utk barang preorder di blogshop Cayesha x 5 [ShairaElianis]
Lavender Aromatic Essence Moisturizing Mask x1 [Julia-AA]

Topup RM10 x1 [ssurianah.yana]
Topup RM5 x2 [siti.meriam]
Topup RM5 x2 [syahmi]
Topup RM5 x2 [wanrus.wanie]
Topup RM5 celcom/maxis x1 [ShairaElianis]

3 TOP REFERRAL
Dress x 1 [MJ.Closet]
Tudung bawal aidijuma x2 [nurulaqidah]

*Ketiga-tiga top referral akan mendapat kad blogger dan kad raya  [Syira]

Mudah kan?
jom ramai2 memeriahkan Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)
 62 pemenang dicari ^_^
Bersama merapatkan ukhwah ^_^

Mula :26 Jun 2014
Tamat : 4 Ogos 2014 jam 11:59 malam

Berlangsung selama 40 hari 


All The Best !!!!


Artikel Menarik yang Lain

22 sang pencerita

  1. kak lya sponsor mask? wahhh... nk join jugak la nnti.. gud luck kak lya.. :)

    ReplyDelete
  2. best hadiah tu. good luck kak :)

    ReplyDelete
  3. goodluck kak lya..:)
    semoga bertuah..

    ReplyDelete
  4. banyak hadiah tu..Good Luck Kak Lya

    ReplyDelete
  5. banyak tu hadiah..good luck kak!

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadhan, datang dari segmen yang sama ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat berpuasa , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html (4/8)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-syawal-by-jaja-sutera.html (7/8)

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan.. semoga berjaya untuk GA ni :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/06/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html
    Jemput singgah ye, sy pun join segmen sama :)

    ReplyDelete
  9. All the best
    Datang dari segmen yg sama :)
    http://www.eelleebeauty.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  10. salam..terima kasih sudi join Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman !
    teruskan promote ye untuk mendapat anugerah top referral :D
    jangan lupa blogwalking dan check link anda di senarai peserta :)

    pengumuman pemenang ?? 5 atau 6 ogos :)

    maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  11. follow sini..sudilah follow saya

    Anak katak makan ketupat ,
    Makan ketupat sambil melompat ,
    Hari raya sudah nak dekat ,
    Minta ampun sebelum terlambat .

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan....singgah dari segmen yang sama....gudluck ^^

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.