❤ Entry Penghargaan Daripada Blogger Syira Lokman ❤

June 23, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah ..Sebenarnya lama dah Lya nak UP kan entry daripada Blogger Syira Lokman ni tapi tak jadi2 jugak ..Petang ni Lya ada kelapangan masa jadi Lya publish entry penghargaan daripada Syira Lokman kat sini ...Sungguh Lya tak sangka TERSELIT nama Lya kat entry Syira ..Terima Kasih Syira sudi menghargai ..Seriuss Kak Lya nak bagitahu ..HATI INI CUKUP TERHARU ..Ya la TERHARU la kan bila dah orang lain sanggup buat entry selitkan nama kita dengan ucapan paling manis ..Siapa tak terharu !!

Lya kenal Syira pon baru lagi tapi jadi semakin mengenali gadis manis berjiwa besar ini kerana Lya sangat2 suka gaya penulisan Syira yang santai dan bersahaja..Terbuai rasa kalau TERJAH blog Syira ...Tiap2 hari Lya MESTI TERJAH blog Syira kalau ada kelapangan masa .. 

Kat blog Syira Lokman,Syira menulis tentang diri beliau sendiri, hal sosial dan persekitaran juga perspektif Islam, motivasi, puisi,fashion, resepi, tips blogging, review dan juga giveaway.Jangan tak tahu gadis comel ini pandai masak tau !!!! ..Setiap resipi dikongsikan di halaman Blog Syira Lokman .. Nak tahu apa yang Syira masak boleh terus TERJAH blog beliau .. 

Syira juga aktif menganjurkan GIVEAWAY ..Setiap penganjuran Giveaway yang dianjurkan pastinya mendapat sambutan daripada rakan2 blogger diluar sana ..Beliau juga tidak lokek memberikan cenderahati untuk rakan blogger .Buktinya Lya ada jugak dapat hadiah daripada Syira ..Thanks Syira !!!

PRINTSCREEN DARI BLOG SYIRA LOKMAN 


Jom TERJAH Blog Syira Lokman .. ''Sinopsis Diriku Aplikasi Duniaku''
Jangan Lupa FOLLOW tau ...


Artikel Menarik yang Lain

22 sang pencerita

  1. tahniah kak...medium blogging mmg merapatkan ukhuwah sesama blogger

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak singgah blog Syira Lokman :)

    ReplyDelete
  3. e eh.. makin lawa pulak blog ni

    ReplyDelete
  4. Blog Syira Lokman pinky gitew:)
    Sweet... ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak Lya. Lagipun kak Lya rajin blogwalking

    ReplyDelete
  6. Congrats kak! Sally suka g blog Syira sbb tenang je..hihihi..byk benda dia selalu ingatkan :)

    ReplyDelete
  7. Simple je kata2 dia..tapi penuh penghargaan.. :)

    ReplyDelete
  8. seronok bile dihargai kan :) tahniah kak

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.