❤ Buffet Ramadhan Casa Ombak ❤

June 28, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Pagi Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Bila tiba akan kehadirannya... Pertama Ramadhan ini
Bersambutlah mereka seadanya.. Dengan penuh keinsafan..Mencari pengertian
Walau jauh dari kemahuanmu...Pertama ramadhan ini
Agar tidak mencampuri sesuatu..  Tiap gerak dan lafaz ..Hanya izinanMu jua ...
Selamat Tinggal Sya'aban Selamat Datang Ramadhan Al Mubarak 1435H..

OMBAK CREATIVE 


Casa Ombak Sdn Bhd adalah pemilik OMBAK CREATIVE .Ombak Creative merupakan perancang perkahwinan, korporat dan majlis individu yang telah pun bertapak selama lebih kurang 10 tahun di Malaysia.

OMBAK CREATIVE menyediakan perkhidmatan untuk merancang majlis perkahwinandengan pakej yang amat berpatutan dan pastinya menjadikan majlis anda nampak eksklusif dengan sentuhan dari Team Ombak Creative yang sentiasa memberikan kelainan bagi setiap majlis.

Pihak Ombak Creative juga turut  menyediakan pakej untuk majlis individu dan korporat .Tak perlu pening kepala ''Anda bayar mengikut budget dan kemampuan anda sendiri dan pihak Ombak Creative akan merealisasikan impian anda''.Anda pastinya akan berpuas hati dengan hasil kerja terbaik daripada pihak Ombak Creative.Tak percaya Jom Realisasikan Majlis Idaman Anda Bersama Ombak Creative.


Bersempena bulan Ramadhan yang mulia ini pastinya pelbagai promosi dijalankan oleh pihak2 hotel dan juga restoran berkaitan Buffet Ramadhan.Tidak ketinggalan dalam mengadakan promosi hebat Buffet Ramadhan kali ini pastinya pihak Ombak Creative yang menyediakan Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak



Ombak Creative menyediakan Buffet Ramadhan untuk semua lapisan masyarakat tak kira tua muda juga kanak kanak.Pelbagai juadah berbuka puasa dengan juadah yang menyelerakan berkonsepkan Buffet Ramadhan Ala Kampung pastinya menggamit selera anda untuk berkunjung ke sini.Bukan selalu kita dihidangkan masakan ala kampung.Tapi kali ini apa kata kita mencuba Buffet Ramadhan Ala Kampung. Bertuah badan jika dapat menikmati masakan ala kampung yang pastinya tak lapuk ditelan zaman.

Pelbagai jenis juadah dan stall corner pastinya daripada chef terbaik Casa Ombak disediakan untuk anda menjamu selera bersama keluarga,rakan dan taulan sambil dikelilingi suasana taman yang santai dan mendamaikan ditengah tengah bandar Kuala Lumpur.Cuba bayangkan saat menikmati juadah ala kampung yang menyelerakan tapi kali ini bukan di kampung tetapi di tengah tengah bandar Kuala Lumpur.Aduhai asyiknya.Dah siap2 berbuka kat sini boleh terus menunaikan solat maghrib dan isyak.Ini kerana pihak Casa Ombak telah menyediakan tempat bagi memudahkan pelanggan untuk mengerjakan solat.Alhamdulillah...

Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak 




Harga Buffet Ramadhan
Dewasa : RM 55.00nett
Kanak-kanak : RM 27.00nett ( 5-12 tahun )

Pihak Casa Ombak juga sedia menerima tempahan daripada orang perseorangan,berkumpulan,keluarga dan juga syarikat dengan syarat dapat menghubungi pihak Casa Ombak terlebih dahulu sebelum membuat sebarang tempahan...

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak

Casa Ombak Sdn Bhd,
No. 22, Jalan Damai Off, Jalan Ampang,
55000 Kuala Lumpur.



Bagi anda yang ingin membuat sebarang TEMPAHAN UNTUK BUFFET RAMADHAN CASA OMBAK bolehlah menghubungi :-

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative

HUBUNGI SEGERA UNTUK TEMPAHAN !!!!!!


Akhir kata Selamat menjalani ibadah puasa..Semoga Ramadhan kali ini menjanjikan seribu satu rahmat buat kita semua.Jangan lupa buat TEMPAHAN AWAL Buffet Ramadhan Casa Ombak 2014.Pastinya yang TERBAIK untuk anda seisi keluarga.Casa Ombak menjanjikan hanya yang terbaik untuk anda diluar sana.Ingat Buffet Ramadhan Ingat Casa Ombak !!! 



Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. Rasa macam teringin pula bawak tok berbuka kat sana :))

    ReplyDelete
  2. ok jugak nie..tapi jauh dari tempat saya..

    ReplyDelete
  3. Nice sharing kak Lya. :) tak pernah lagi rasa Ombak creative. Nama dah mcm Ombak Rindu pulak. Heheehee

    ReplyDelete
  4. gudluck kak.. salam ramadhan,.

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya kak lya dan selamat bersegmen....(macam terbalik ja ayat)
    rasa macam nak join jugak.
    isi tabung ikea

    ReplyDelete
  6. salam ramadan al mubarak dari AUC
    moga ramadan tahun lebih elok dari tahun sebelumnya...

    ReplyDelete
  7. Assalam Terima kasih kerana sudi menyertai contest saya ini, semoga berjaya ya :)

    ReplyDelete
  8. salam ramadan al mubarak dari AUC
    moga ramadan tahun lebih elok dari tahun sebelumnya...

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan..

    Dari contest yang sama...singgah menyinggah...:)

    ReplyDelete
  10. jauh pulak nak berbuka kat sana..apepun good luck kak

    ReplyDelete
  11. Sama samalah kita bermain ombak di Casa Ombak...hehe
    Semoga Lya berjaya!

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.