❤ Balik Kampung Lagi !!!!! ❤

June 12, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Hai hai hai .... Petang ni lepas solat asar Lya sekeluarga akan bertolak balik kampung ...Ni cuti tak dirancang sebenarnyerr .. Anak2 tak puas main ngan wan ,tok ayah,tokki & tok diaorang masa balik baru2 nie ..Jadi anak2 pujuk abah dia ajak balik sekali lagi ...Abah cakap OK kita balik ..Maka kelam kabut la Umi duk menyimpan ... 

Sebab Umi pon dahh tak sempat nak masukkan baju dalam beg ..Apakata balik kg kali ni kita angkat bakul jer laa anak2 ku ... Hehehe takperla bukan naik bas naik kereta sendiri takder hal la kan ??? Bakul pon bakul lerrr ... Nak simpan dalam beg makan masa lagi nak menyimpan lagi jadi ni cara terbaikk ...


Lya balik dua hari jer ..Sabtu petang dah balik Kuantan semula ..Hari Ahad anak2 dah sekolah .. Mesti ada yang tertanya2 kan Ahad sekolah duduk Kuantan .. Hehehehe,Lya duk kat Kuantan tapi anak2 sekolah kat Kemaman Terengganu ... Nama jer Kuantan ..tapi kat sempadan Kemaman jerr ... 

Ok untuk sahabat semua ..SORRY yerr takder dah jumpa komen2 Lya dalam masa dua hari bercuti nie ..Hehehehehehe ..kalau Lya bercuti ngan keluarga mmg cuti sungguh2 la namanya ..takder la nak melayan benda2 lain .. 100% pada anak2 dan keluarga ... Bila dah balik nanti Lya start TERJAH blog sahabat ..

Jumpa lagi ..Jangan lupa tau doakan Lya dan keluarga selamat balik kampung dan selamat pulang ke Kuantan semula ..Sayanggg sahabat semua ...Bye bye bye ...

 Akif nak balik kampung dahhhh !!!
Bye bye Uncle  & Anty semuerrrrr....
Kami sambut Nisfu Sya'aban kat kampung ...


Artikel Menarik yang Lain

37 sang pencerita

  1. moga dipermudahkan urusan...

    ReplyDelete
  2. wahh bestnyee nak balik kg..akif tu nampak happy beno nak balik kg..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe happy gamborr lamer hehehe tak sempat dah nak bergambo2 ni nak balik dah hahaha ..ambik jer mana yg ader letak kat sini .. Doakan Lya dan keluarga selamat ya MM ..
      Nanti kita jumpa lagi ..

      Delete
  3. Lya,
    Panjang nye rambut Akif?
    jemput join GA ni
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/06/giveaway-puasa-rm50.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ,.. Ni masa umur dia 4tahun Sue ..Sekarang dah pendek sebab dah sekolah dahh ..Sekarang 5 Tahun dah dia ...

      Delete
  4. happynye akif nak balik kampung..ke uminye yg lagi lebih happy??hihi.. semoga selamat semuanya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe Umi dia lagi heppy Aniss ..

      Delete
  5. semoga selamat sampai dan pulang sis & keluarga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah selamat pergi dan balik semula ..Tq Ty..

      Delete
  6. asalams
    hii... blog yang banyak info. Jemput ke blog saya. http://vitaminsno1.blogspot.com/ jgn lupa follow saya k!!!im follow yo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaalikummussalam ...Tq gnor gnur ..Ok nnt Lya singgah ..

      Delete
  7. gembira akif...hihihih..btw semoga selamat sampai kak Lya..salam nisfu syaaban..:D

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti Lya..have a great weekend..amboi...akif tu happy sungguh..

    ReplyDelete
  9. Selamat bercuti kat kampung yer Lya :)

    ReplyDelete
  10. bestnyaaa ! ..nak ikut la..hehehee

    ReplyDelete
  11. Lama dah tak balik kg...sy dlu pun balik kg..mmg family bawak bakul...mmg tak pakai beg dah...senang sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ..senang kan bawak gini hahhaha .....

      Delete
  12. Semoga selamat pulang dan kembali semula ke rumah

    ReplyDelete
  13. best-nya dapat balik kampung.

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum akif...bestnya balik kg...selamat bercuti yer...:)

    ReplyDelete
  15. hati2 balik kmpung tu tu ^^

    ReplyDelete
  16. seronoknya boleh balik kampung....

    ReplyDelete
  17. nasib baik laa sempt join GA Sha yerkk..hhihhi
    Duduk negeri Pahang sekolah kat terengganu....wow!!...hihih
    Lya tau x hubby Sha nak sgt Zaryth rambut mcm Akif..tp rmbut zaryth siket...

    ReplyDelete
  18. bestnya dapat balik kampung lagi...
    semoga dipermudahkan perjalanan dan urusan.

    ReplyDelete
  19. Hohoho balik kampung...bestnyaaa

    ReplyDelete
  20. Seronoknya balik kampung, kak Lya! Semoga kak Lya dan keluarga selamat sampai di Kuantan semula. Idea simpan baju dalam bakul tue menarik! Hehe. Lagi senang daripada simpan dalam beg. :D

    ReplyDelete
  21. Bakul pun bakul ler janji sampai...hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..