❤ Bagaimana Nak Kurangkan Sakit Tekak/Batuk ❤

June 19, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Sekarang ni musim panas ..Panas dan berdebu ..Selalu la Lya dan seisi keluarga batuk2 dan selsema sebab cuaca ... Jadi Lya cuba cari Tips untuk kurangkan sakit tekak dan jugak batuk ..


Ha aaa ni Tips nya ...Jom la cuba !!!! Nanti Lya pon nak cuba la ..

Artikel Menarik yang Lain

23 sang pencerita

  1. Replies
    1. Adik sisdah cuba Ok jer alhamdulillah ..

      Delete
  2. blh cuba nanti bila sakit tekak
    aah cuaca olwes panas skrg ni
    sure ada yg sakit tekak
    panduan yg berguna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Yumida ...Boleh la kita sama2 cuba

      Delete
  3. kalau tak sakit tekak pun rasa nak makan juga sebab madu sedap.. thanks atas petua nie sis...

    ReplyDelete
  4. Rasanya tak sakit tekak pun nak cuba juga sebab nampak sedap. Hehe ;)

    ReplyDelete
  5. rasa yg sedap.. anis nak try la nnti..hihi..

    ReplyDelete
  6. SA x pernah cuba lagi ni.....harus di cuba ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la kalau nak mencuba SA ..mana tahu menjadi ..

      Delete
  7. Untuk baby menjadi tak kak? Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak thu la ana..kak lya tak penah cuba tuk baby..

      Delete
  8. menarikkk ,, senang je,,, t nak try gak,,,

    ReplyDelete
  9. madu mmg elok pun utk apa penyakit :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.