❤ Wordless Wednesday,Cara Merokok Tanpa Menyusahkan Orang ❤

May 21, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...



Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. kalau kat IKEA ada smoking section dan tak campur dengan orang lain, so siapa yang nak makan dan smoking sila duduk dalam bilik tu, tapi yang ni pun ok gak, cuma asap tu still boleh keluar kot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lya raser la asap tu di sedut kot corong yg tersedia tu la kot ..mungkin tak sempat nak kuar kalau tersedut ke dalam corong tu ..

      Delete
  2. Cukup seminggu guna cara tu confirm dapat kanser :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhuhuhu ,,,,,,,,dah nak hisap rokok sangattt biarkan jer laaa

      Delete
  3. blogwalking di sini
    done follow your blog
    jom singgah dan follow:
    http://cikhafizahnurani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Haha kreatif gak diorang ni

    ReplyDelete
  5. indahnya kalau semua tempat buat mcm nie...taklah bahayakan org yg x isap rokok kan??..hihi

    ReplyDelete
  6. Thanks sudi singgah & folllow

    ReplyDelete
  7. wah..gempak betul cara ni..hehehehe..

    ReplyDelete
  8. tapi kalau keluar dari smoking port nie mesti takde orang nak dekat..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. hai yaa.. mama memang tak boleh berdekatan dengan perokok dan berada dalam kalangan mereka ni

    ReplyDelete
  10. elok sangat buat mcm nie kat msia.. tak menyusahkan orang yg tak merokok.. huhu

    ReplyDelete
  11. hahaha..biar mati sengsorang..

    ReplyDelete
  12. kadangkala saya agak tension dengan penghisap rokok tegar. Tidak hormat orang disekeliling. Main hembus saja asap. Kesian pada kanak-kanak yang menghirup asap rokok, ibu mengandung. paling teruk buang putung rokok merata-rata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la cukup taksuka dan tak berkenaan ngan tabiat si perokok tegar nie ..
      Kdg2 kita ni nak bernafas pon tak boleh sebab duk sedut asap rokok dia huhuhu ..

      Delete
  13. bagus idea wat dalam botol tu....hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.