❤ Sis Noie Craft Punyerr Citer !!! ❤

May 04, 2014


Salam Ukhwah Fillah ..
Selamat Pagi Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Nak cakap tentang apa petang2 camni..Pikir punya pikir raser cam nak cakap tentang Felt Craft & Design.Boleh gtoooo..Hehehe bukan Lya yang punyer la tapi sahabat alam maya yang punya...

Pernah dengar tentang Door Gift Budget & Murah.Kalau tak pernah dengar meh sini Lya citer sikit tentang Door Gift Budget & Murah nie.Page ni dimiliki insan yang bernama Puan Normah Binti Sapari atau lebih mesra ngan panggilan Sis Noie Craft.Sis Noie ni mmg minat sesgt la bab2 craft ni terutama craft felt..Sebab minat yg mendalam jugak la Sis Noie ni rajin buat tutorial craft felt untuk kita2 yg mmg tak reti ni haa..Jadi dari tak reti boleh jd reti sudahhh bila tgk jer tutorial Sis Noie ni.Disamping duk ajar orang tentang craft Sis Noie  ada jugak ambik tempahan untuk yang sudi nak menempah craft felt ni.

Antara produk yang Sis Noie Craft sediakan ialah :-

❤ Bunga Telur Felt ❤ Brooch Felt ❤ Keychain Felt ❤ Hand Bouquet Felt 
❤ Frame Felt ❤ Hair Clip Felt ❤ Tag Name Felt ❤ Cake Felt ❤ Cekak Felt ❤ Container Felt ❤ Cupcake Felt ❤ Bantal Felt ❤ Hairclip Felt ❤ Headband Felt ❤ Bunga Kendarat/ Bunga  Penanggah Felt ❤ Fridge Magnet Felt ❤ T-Shirt Felt ❤ Rose Satin ❤ Door Gift ❤ Cenderamata Perkahwinan ❤ Bookmark Felt ❤ CupcakeTowel ❤ Balang Kuih Raya 




Semuanya comel2 kan ???.. Kalau raser2 nak oder boleh jer oder ngan Sis Noie Craft tanpa segan2 tanpa malu2 sebab Sis Noie ni baik orangnyerr peramah pulak tu jadi jgn bimbang la Sis Noie tak makan orang punyer la dia makan nasik jer hehehehe ''Sorry sis Noie hehehe'' .

UNTUK SEBARANG TEMPAHAN/PERTANYAAN SILA HUBUNGI 019-7467795 (Sis Noie )

Kalau nak SMS pon takper sebab Sis Noie ni mmg sudi melayan anda ..TAPI !! Ada TAPI la pulak hehehe seandainya mesej anda tidak berbalas, mohon terus hubungi Sis Noie ya..Mungkin Sis Noie terlepas pandang atau terlalu sibuk melayan tempahan ... Kalau nak tempah tu kena buat tempahan awal ..Tempahan awal diutamakan,Sebarang pembayaran boleh dibuat ke akaun Sis Noie seperti tertera kat bawah ni :-

NAMA : NORMAH BINTI SAPARI
CIMB : 01310019834523
MAYBANK : 151071362454

Atau nak lebih detail mengenai produk boleh jenguk dan terjah Sis Noie Craft Kat SINI

❤ Noieizan2U ❤

P/s :- Lya suka sangat2 craft felt yg Sis Noie buat ni ..Semua comel2 dan cantik gituuu..Tak rugi kalau tempah ngan Sis Noie ni tau ..Sebab kita boleh rekomen design yg kita nak dan warna pilihan hati kita ..Harga dia pulak berpatutan dan boleh dirunding ..Pendek kata memang puas hati la kalau buat tempahan ngan Sis Noie Craf ....TERBAIK !!! ❤❤❤❤❤


Artikel Menarik yang Lain

11 sang pencerita

  1. Craft Felt hasil tangan Sis Noie sangat cute :))

    ReplyDelete
  2. Cantiknya! :)

    Jom join Mini Topup Giveaway By Jurnal Setiausaha Lelaki? :)

    http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-mini-topup-giveaway-by-jurnal.html?m=1

    Tamat pada 04 Jun 2014.

    ReplyDelete
  3. thanks kak Lya.. :) done bw at your blog too..

    ReplyDelete
  4. waaa.. seriuswss comel2 semuaaa =D

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..